18:14 04.08.2020

Група RDS вклала 75 млн грн у купівлю асфальтобетонного заводу та будівництво виробничої бази

2 хв читати
Група RDS вклала 75 млн грн у купівлю асфальтобетонного заводу та будівництво виробничої бази

Українська група компаній RDS у рамках виконання ремонтних робіт на ділянці траси М-14 у Херсонській області придбала асфальтобетонний завод "Кредмаш ДС-16837" за 25 млн грн та інвестувала майже 50 млн грн у виробничу базу, яка розміщена у Новій Каховці Херсонської області, повідомив співзасновник компанії Юрій Шумахер агентству "Інтерфакс-Україна".

"Загальна сума наших інвестицій у купівлю асфальтобетонного заводу та у виробничу базу становить майже 75 млн грн. Ми розширюємо нашу присутність у Херсонській області, для цього інвестуємо в базу у Херсонській області", - сказав він.

Шумахер уточнив, що новий асфальтобетонний завод розпочне роботу через тиждень, що дасть змогу планомірно вести роботи і вкластися у заявлені терміни місцевих будівництв.

Продуктивність заводу "Кредмаш ДС-16837" становить до 160 тонн асфальтобетону на годину, він складається з асфальтозмішувальної установки високої потужності, агрегату живлення, бункерів агрегату мінерального порошку, чотирьох бітумних цистерн по 30 кубометрів і агрегату готової суміші (100 тонн).

Група RDS входить до топ-3 дорожньо-будівельних компаній України, в її складі компанії "Київшляхбуд" і "Ростдорстрой". Основні напрями діяльності - будівництво, реконструкція та експлуатаційне обслуговування автомобільних доріг і мостів, будівництво аеродромних комплексів.

Станом на квітень 2020 року компанія працює у восьми регіонах України і має десять виробничих баз. Зокрема, будує бетонну дорогу Н-14 Кропивницький - Миколаїв, а у рамках реконструкції траси Н-31 Дніпро - Решетилівка на Полтавщині - шляхопровід через залізницю і ділянку першої бетонної дороги в Україні. У 2019 році компанія виграла тендер Світового банку на проведення робіт на трасі першої категорії М-03 Київ - Харків - Довжанський.

Кінцевими бенефіціарними власниками групи компаній RDS є громадяни України Юрій Шумахер та Євген Коновалов.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Сума угоди з придбання Датагруп-Воля і lifecell у сумі з інвестиційними зобов'язаннями становитиме $1,5 млрд - Шелемба

"Датагруп-Воля" протягом трьох років інвестує понад мільярд грн у розвиток GPON - Шелемба

"Укрнафта" запрошує інвесторів на конкурс із відновлення 20 свердловин

"Укрнафта" запрошує інвесторів на конкурс із відновлення 20 свердловин

Black Iron подасть нову заявку до Кабміну щодо Шиманівського залізнорудного проєкту в рамках оновлених норм із підтримки інвестпроєктів

Інвестори з України готові профінансувати будівництво широкої колії до портів Гданська та Клайпеди - Сольський

ОГТСУ у 2024 р. інвестує в розвиток газотранспортної системи 812,9 млн грн - регулятор

AHK Ukraine пропонує провести низку реформ для залучення іноземного бізнесу до процесу відбудови

ЄБРР розгляне можливість спільного інвестування з UDF у майбутньому

Міжнародні інвестиції в Україну зросли до $1,2 млрд у 2023 році

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА