19:10 21.09.2020

Дилер Citroen поставив "Новій пошті" ще 51 автомобіль Citroen Berlingo

2 хв читати

Офіційний дилер автобренда Citroen компанія "ВіДі Елеганс" передала 51 спеціальний комерційний автомобіль Citroën Berlingo VU на адресу компанії "Нова пошта", повідомляється в прес-релізі представництва автобренда в Україні.

Згідно з повідомленням, поточного року це вже друга партія таких автомобілів, поставлених "ВіДі Елеганс" для "Нової пошти" (перша партія - також 51 авто).

"І це лише початок - на цьому співпраця не закінчується, заплановано подальші постачання", - констатується в повідомленні.

При цьому в представництві уточнили, що автомобілі укомплектовані відповідно до побажання замовника, зокрема, створені на основі моделі зі стандартним кузовом L1, але мають посилену підвіску з вантажопідйомністю до 1000 кг. Також є кондиціонер, датчики паркування, мультимедійна система з 8-дюймовим дисплеєм і підтримкою інтеграції смартфону (технології Android Auto і Apple CarPlay).

Автомобілі для НП оснащені дизельним двигуном 1,6 HDi 92 і 5-ст. МКПП (витрати пального 4,8 л на 100 км у змішаному циклі), інтервал терміну регламентних ТО збільшено до 15 тис. км (або раз на рік); загальна гарантія 2 роки, але пробіг при цьому не обмежений.

Вартість контракту в компанії не уточнюють. На сайті "ВіДі Елеганс" ціна автомобіля Citroën Berlingo VU стартує з 455,7 тис. грн (у комплектації Control 1000) і з 539,7 тис. грн (комплектація Worker).

Офіційне представництво Citroеn в Україні розпочало операційну діяльність у червні 2010 року. Лінійка автомобілів Citroеn у країні представляє широкий модельний ряд легкових і комерційних авто.

Заснована в 2001 році ГК "Нова пошта" є лідером на ринку експрес-доставки в Україні. Мережа компанії складається з понад 6 тис. відділень у всій країні.

Група "Нова пошта" надає клієнтам повний спектр логістичних і пов'язаних із ними послуг. До групи входять українські та зарубіжні компанії, зокрема "Нова пошта", "НП Логістик", "Пост Фінанс"(система Forpost) і "Нова пошта Глобал".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

ОГТСУ у 2024 р. інвестує в розвиток газотранспортної системи 812,9 млн грн - регулятор

AHK Ukraine пропонує провести низку реформ для залучення іноземного бізнесу до процесу відбудови

KSG Agro шукає інвесторів для будівництва заводу за $8 млн із переробки матеріалів, що залишилися унаслідок руйнувань у Херсонській області

ЄБРР розгляне можливість спільного інвестування з UDF у майбутньому

Міжнародні інвестиції в Україну зросли до $1,2 млрд у 2023 році

Українці заробили $850 млн на інвестиціях у криптоактиви за 2023 р. - Chainalysis

Україна запускає механізм держпідтримки проєктів з великими інвестиціями - Свириденко

Інвестори зможуть одержати компенсацію за побудовані ними об'єкти інженерно-транспортної інфраструктури - Шмигаль

Державний департамент США та Німецький фонд Маршалла США створюють проєкт для сталого відновлення міст України

Компанія Univest інвестувала близько 300 млн грн у новий цех із випуску еко-упаковки в ІП "Фастіндастрі"

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА