20:38 27.10.2020

Delfast очікує підтримки від президента з будівництвом заводу електробайків в Україні

2 хв читати
Delfast очікує підтримки від президента з будівництвом заводу електробайків в Україні

Співзасновник компанії з виробництва українських електробайків Delfast Данило Тонкопій очікує підтримки з боку президента України Володимира Зеленського з будівництвом заводу з виробництва українських електробайків.

Він написав на своїй сторінці у Facebook, що планує налагодити серйозне виробництво на десятки тисяч електробайків на рік, із конструкторським і дизайн-бюро, виробництвом металу, пластику, електричних та електронних компонентів, складанням акумуляторів, розробкою софту та багатьом іншим, що необхідно для виробництва та збірки електротранспорту.

"Я презентував президенту наш проект, розповів йому, що на наших байках їздить поліція Мексики. Зеленський одразу запропонував свою допомогу з переведення українських поліцейських на наші електробайки: "Ми допоможемо, можете до мене звертатися. Так, так прямо, безпосередньо, так. Моя команда допоможе" - навів Тонкопій слова президента.

Він також повідомив, що Зеленський заявив про готовність допомогти Delfast побудувати завод із виробництва електробайків, імовірно у Київській області.

За словами Тонкопія, у Delfast вже є підтверджений попит на декілька десятків тисяч байків від клієнтів із усього світу.

Як повідомлялося, у квітні український стартап Delfast Bikes отримав грант від програми USAID "Конкурентоспроможна економіка України" у розмірі понад 3 млн грн на розробку та виробництво триколісного електробайка Delfast Trike для кур'єрів і служб доставки з підвищеною вантажопідйомністю.

У лютому Delfast Bikes, спільно зі ще 14 стартапами, які представляли Україну на 10-й глобальній конференції підприємців та інвесторів Startup Grind Global-2020 у Кремнієвій долині, серед трійки українських фіналістів пройшов до акселеративної програми Startup Grind Global.

Українська служба кур'єрської доставки Delfast почала продавати електробайки власної конструкції у 2016 році. Раніше Delfast використовував електровелосипеди для комерційної доставки Києвом у межах години.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

ЄІБ розробляє для України програму енергоефективного відновлення житлового фонду бюджетом EUR230 млн

Держава має заохотити великі контейнерні лінії повернутися в порти Одещини - топменеджер "Інтерпайпу"

ArcelorMittal Construction інвестує EUR40 млн у виробництво будматеріалів у Києві

Autodesk знову відклала публікацію річного звіту через перевірку, акції дешевшають на 7,5%

Енергетична незалежність України є значним внеском у безпеку Європи  – президент Vorex

"Запоріжсталь" за 2 роки війни інвестувала в підтримку обладнання понад 1,2 млрд грн, на 2024 рік план - 1 млрд грн

Україна створює максимально сприятливий інвестиційний клімат для потенційних інвесторів

Шмигаль зустрівся з представниками американського бізнесу

Сума угоди з придбання Датагруп-Воля і lifecell у сумі з інвестиційними зобов'язаннями становитиме $1,5 млрд - Шелемба

"Датагруп-Воля" протягом трьох років інвестує понад мільярд грн у розвиток GPON - Шелемба

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА