14:38 07.12.2020

Інвестпроект щодо захисту сіл Львівщини від паводків і програма модернізації лікарень у 2020 році залишилися без фінансування - ДКСУ

2 хв читати
Інвестпроект щодо захисту сіл Львівщини від паводків і програма модернізації лікарень у 2020 році залишилися без фінансування - ДКСУ

Без фінансування у 2020 році залишається бюджетна програма за державним інвестиційним проектом комплексного протипаводкового захисту сіл і сільських угідь у Львівській області, оскільки Міністерство захисту довкілля та природних ресурсів, як головний розпорядник, не затвердило паспорт такої програми, свідчать дані на сайті Державної казначейської служби (ДКСУ).

Згідно з цими даними станом на 1 грудня, з цієї ж причини не отримала бюджетних коштів програма Міністерства охорони здоров'я з модернізації матеріально-технічної бази багатопрофільних лікарень інтенсивного лікування.

Загалом через відсутність паспорта не профінансовано 21 бюджетну програму, щодо шести із них розпорядником значиться Міністерство захисту довкілля та природних ресурсів, щодо чотирьох - Міністерство енергетики, ще три належать до Мінекономіки. Що стосується Міненерго, зокрема, йдеться про програму реконструкції та капремонту магістрального газопроводу Уренгой-Помари-Ужгород, а також про державний інвестпроект "Новокостянтинівська шахта. Розвиток виробничих потужностей".

Мінекономіки не затвердило програми щодо витрат Аграрного фонду на збереження, перевезення та переробку об'єктів державного цінового регулювання держінтервенційного фонду, а також щодо фінансової підтримки агропромислового комплексу на умовах фінансового лізингу та за програмою "Виконання судових рішень, що набрали законної сили".

Окрім цього, фінансування цього року не отримала програма "Функціонування інституції з підтримки та просування експорту", паспорт якої мав затвердити господарсько-фінансовий департамент Секретаріату Кабміну.

Міносвіти також не затвердило паспорт програми з надання пільгових довгострокових кредитів для здобуття вищої освіти, зазначає ДКСУ.

Законодавство вимагає затверджувати паспорти бюджетних програм протягом 45 днів із дня набуття чинності законом про держбюджет на відповідний рік (у 2020 році крайнім терміном було 14 лютого).

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

ЄІБ готовий надати допомогу Україні в запуску програм соціального житла

ЄІБ розробляє для України програму енергоефективного відновлення житлового фонду бюджетом EUR230 млн

Держава має заохотити великі контейнерні лінії повернутися в порти Одещини - топменеджер "Інтерпайпу"

ArcelorMittal Construction інвестує EUR40 млн у виробництво будматеріалів у Києві

Autodesk знову відклала публікацію річного звіту через перевірку, акції дешевшають на 7,5%

Енергетична незалежність України є значним внеском у безпеку Європи  – президент Vorex

"Запоріжсталь" за 2 роки війни інвестувала в підтримку обладнання понад 1,2 млрд грн, на 2024 рік план - 1 млрд грн

Україна створює максимально сприятливий інвестиційний клімат для потенційних інвесторів

Шмигаль зустрівся з представниками американського бізнесу

Сума угоди з придбання Датагруп-Воля і lifecell у сумі з інвестиційними зобов'язаннями становитиме $1,5 млрд - Шелемба

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА