21:07 12.04.2021

ICU спрямує $1 млн на розвиток Київської школи економіки

2 хв читати
ICU спрямує $1 млн на розвиток Київської школи економіки

Група ICU спрямує $1 млн на розвиток Київської школи економіки (КШЕ, KSE) у рамках продовження програми з підтримки освіти в Україні, повідомила ICU у релізі у понеділок.

"У 2016 році ми були одними з перших в українському бізнесі, хто повірив у місію KSE та реальне бажання менеджменту її реалізувати. Школа покликана стати інтелектуальною основою для сильної та інноваційної економіки України, і на створення такої основи нам важливо спрямовувати кошти. Ми це робимо вже п'ять років і бачимо наочний результат зусиль ВНЗ - кількість студентів зросла вдесятеро, а перелік навчальних програм покриває практично всі течії розвитку сучасної економічної думки", - наводить прес-служба слова засновника ICU та співголови Ради директорів KSE Макара Пасенюка.

Президент Київської школи економіки Тимофій Милованов відзначив систематичну співпрацю KSE та ICU.

"ICU - один із перших стратегічних партнерів Київської школи економіки. KSE та ICU - насамперед партнери, які разом генерували й реалізовували найсміливіші ідеї: ставлячи для себе та для інших нову планку якості. Ukrainian Financial Forum 2018 і 2019, Ukraine Economy Week - наші спільні та улюблені проекти, метою яких було підвищення якості економічної та бізнес-дискусій", - сказав він.

ICU є одним із засновників та спонсорів Центру економічної журналістики при KSE, де журналісти українських ЗМІ отримують необхідні знання у сфері економіки та фінансів. Наразі KSE відкриває дві сучасні англомовні бакалаврські програми: "Економіка та big-data", а також "IТ і бізнес-аналіз". Це стало можливим, зокрема, завдяки партнерству та фінансовій підтримці ICU. Упевнений, така значуща інвестиція у розвиток освіти в Україні стане яскравим прецедентом для вітчизняних бізнесів - флагманів української економіки".

Група ICU - незалежна фінансова група, заснована у 2006 році фахівцями з ING, що надає брокерські послуги, послуги з управління активами та приватним акціонерним капіталом, а також займається венчурними інвестиціями. Група спеціалізується на ринках Центральної та Східної Європи.

За даними групи, під її управлінням перебувають активи в розмірі понад $500 млн, і за цим показником вона є лідером в Україні. ICU уточнює, що учасниками її інвестиційних та пенсійних фондів є понад 117 тис. учасників.

Засновники ICU - Макар Пасенюк і Костянтин Стеценко.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Україна отримала EUR1,5 млрд від ЄС у рамках Ukraine Facility - прем'єр

Concorde Capital проведе масштабну реконструкцію автостанції "Київ"

Єрмак обговорив перспективи інвестування в Україну з делегацією міжнародної групи компаній CRH

ЄІБ готовий надати допомогу Україні в запуску програм соціального житла

ЄІБ розробляє для України програму енергоефективного відновлення житлового фонду бюджетом EUR230 млн

Держава має заохотити великі контейнерні лінії повернутися в порти Одещини - топменеджер "Інтерпайпу"

ArcelorMittal Construction інвестує EUR40 млн у виробництво будматеріалів у Києві

Autodesk знову відклала публікацію річного звіту через перевірку, акції дешевшають на 7,5%

Енергетична незалежність України є значним внеском у безпеку Європи  – президент Vorex

"Запоріжсталь" за 2 роки війни інвестувала в підтримку обладнання понад 1,2 млрд грн, на 2024 рік план - 1 млрд грн

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА