17:34 03.06.2021

"Нова пошта" за 3 роки інвестувала в Київську школу економіки 6 млн грн - компанія

2 хв читати
"Нова пошта" за 3 роки інвестувала в Київську школу економіки 6 млн грн - компанія

Група компаній "Нова пошта" впродовж останніх трьох років інвестувала в Київську школу економіки (KSE) 6 млн грн, повідомила прес-служба "Нової пошти" в четвер.

Група компаній, зокрема, зазначає, що підтримує навчальну програму Центру економічної журналістики "Економіка, ринки й аналіз даних" і з 2021 року заснувала іменну стипендію для студентів магістерської програми з економічного аналізу. Стипендії покриватимуть 90% вартості навчання 10 абітурієнтів.

Крім того, в 2021 році "Нова пошта" ухвалила рішення збільшити свою підтримку й додати до щорічного інституціонального внеску грант на облаштування сприятливого освітнього простору в новій будівлі школи.

"Переконаний, що цей навчальний заклад буде трампліном для багатьох талановитих людей, які стануть потужним драйвером для відродження економіки країни. А "Нова пошта" й надалі підтримуватиме тих, хто, як і ми, прагне змінити світ на краще", - наводить слова співвласника "Нової пошти" В'ячеслава Климова прес-служба компанії.

"Нова пошта" зазначає, що поверх стане центром і студентського, і адміністративного життя. Окрім трьох аудиторій на ньому розміститься оупенспейс, де будуть стратегувати над новими програмами та покращувати наявні члени команди школи. Завдяки концепції мобільних робочих місць на поверсі зможуть комфортно навчатися і працювати 140 студентів і співробітників.

"Завдяки наповненню Київської школи економіки відвідувачі зможуть укотре переконатися в силі креативу й натхнення від компанії "Нова пошта". Ми з нетерпінням чекаємо на фінальний акорд в облаштуванні цього поверху разом із партнерами", - зазначила директор з партнерств КSE Світлана Денисенко, слова якої наводяться в релізі.

Як повідомлялося, відкриття нової будівлі Київської школи економіки (Kyiv School of Economics, KSE) у столиці відбулося в середині травня 2021 року за участю президента України Володимира Зеленського.

Шестиповерхова будівля площею 4,5 тис. кв. м на вул. Шпака має 11 навчальних аудиторій, у яких можуть розміститися близько 700 студентів, комп'ютерний клас, івент-хол, спортзал і тераса. Новий освітній простір також має озеленену територію і майданчик для відпочинку.

Раніше почесний президент KSE Тимофій Милованов в інтерв'ю "Інтерфакс-Україна" заявляв, що функціонування Київської школи економіки разом із бакалаврськими програмами потребує фандрайзингу в $1 млн, а для виконання плану з масштабування навчального закладу ще вдесятеро в наступні 5-10 років треба залучити $30-50 млн.

За словами Милованова, з 2016-го по 2021 рік кількість студентів збільшилася в 10 разів. На сьогодні в школі навчаються до 300 студентів, без урахування професійних програм.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Concorde Capital проведе масштабну реконструкцію автостанції "Київ"

ЄІБ готовий надати допомогу Україні в запуску програм соціального житла

ЄІБ розробляє для України програму енергоефективного відновлення житлового фонду бюджетом EUR230 млн

Держава має заохотити великі контейнерні лінії повернутися в порти Одещини - топменеджер "Інтерпайпу"

ArcelorMittal Construction інвестує EUR40 млн у виробництво будматеріалів у Києві

Autodesk знову відклала публікацію річного звіту через перевірку, акції дешевшають на 7,5%

Енергетична незалежність України є значним внеском у безпеку Європи  – президент Vorex

Україна створює максимально сприятливий інвестиційний клімат для потенційних інвесторів

Сума угоди з придбання Датагруп-Воля і lifecell у сумі з інвестиційними зобов'язаннями становитиме $1,5 млрд - Шелемба

"Датагруп-Воля" протягом трьох років інвестує понад мільярд грн у розвиток GPON - Шелемба

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА