12:05 18.10.2021

"Нова пошта" інвестувала 16 млн грн у відкриття адміністративного хабу для ОТГ на Луганщині

2 хв читати
"Нова пошта" інвестувала 16 млн грн у відкриття адміністративного хабу для ОТГ на Луганщині

 Група компаній "Нова пошта" 15 жовтня 2021 року відкрила адміністративний хаб для об'єднаних територіальних громад (ОТГ) у селах Луганської області, зазначено в повідомленні компанії.

Цей проект реалізовано в рамках приватно-державного партнерства спільно з Міністерством з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України.

"Головне, це нова ідея - Центр культурного простору, який змінює поняття "сільський клуб". Тут є можливість вчитися через інтернет, і не треба їхати в інше місто. Старші люди можуть прийти з онуками - діти займаються на 3D-принтері, а люди читають у цей час книжки або слухають лекцію", - наведено в повідомленні компанії слова міністра з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України Олексія Резнікова.

Адміністративний хаб розташований на площі 700 кв. м у с. Шульгинка. У ньому розмістилися відділення "Нової пошти", центр надання адміністративних послуг, продуктовий магазин, аптека, сервісний центр мобільного оператора тощо. Територія навколо озеленена, на ній встановлено лавки з сонячними батареями та зарядками для телефонів, а також ліхтарі на сонячних батареях. Поруч із хабом змонтовано дитячий майданчик із сучасними гойдалками та спеціальним безпечним гумовим покриттям. Для жителів селища побудовано також вуличний кінотеатр із великим LED-екраном.

У відкриття зазначеного адміністративного хабу "Нова пошта" інвестувала 16 млн грн.

В інноваційному відділенні "Нової пошти" можна одержувати та відправляти посилки вагою до 30 кг. Для зручності клієнтів, які купують онлайн одяг та взуття, у відділенні розташована примірочна.

У цьому відділенні "Нова пошта" також вперше тестує нову зону самообслуговування, розраховану на користування декількома клієнтами одночасно. Її обладнано сканером, двома екранами та круговим столом навколо металічного кронштейна.

Крім того, у відділенні надають фінансові послуги: можна оплатити комунальні платежі, зняти готівку з картки, здійснити грошові перекази тощо, а біля входу розміщено поштомат.

Раніше "Нова пошта" підтримала проект із відкриття сервісних центрів на лініях розмежування. Зокрема, у рамках нього в грудні 2020 року "Нова пошта" відкрила сервісний центр у Новотроїцькому Донецької області, в якому розмістилися центр надання адміністративних послуг, відділення компанії, центр зайнятості, банк, медичний пункт тощо.

 

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

ЄІБ готовий надати допомогу Україні в запуску програм соціального житла

ЄІБ розробляє для України програму енергоефективного відновлення житлового фонду бюджетом EUR230 млн

Держава має заохотити великі контейнерні лінії повернутися в порти Одещини - топменеджер "Інтерпайпу"

ArcelorMittal Construction інвестує EUR40 млн у виробництво будматеріалів у Києві

Autodesk знову відклала публікацію річного звіту через перевірку, акції дешевшають на 7,5%

Енергетична незалежність України є значним внеском у безпеку Європи  – президент Vorex

"Запоріжсталь" за 2 роки війни інвестувала в підтримку обладнання понад 1,2 млрд грн, на 2024 рік план - 1 млрд грн

Україна створює максимально сприятливий інвестиційний клімат для потенційних інвесторів

Шмигаль зустрівся з представниками американського бізнесу

Сума угоди з придбання Датагруп-Воля і lifecell у сумі з інвестиційними зобов'язаннями становитиме $1,5 млрд - Шелемба

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА