19:46 24.12.2012

"УДАР" обурений призначенням у Кабмін нових-старих міністрів - заява

1 хв читати
"УДАР" обурений призначенням у Кабмін нових-старих міністрів - заява

Новий склад Кабінету Міністрів України демонструє відсутність у президента України Віктора Януковича системного підходу до подолання кризи, вважають у партії "УДАР".

"Більше обурення викликає повернення в уряд одіозних особистостей, корупціонерів і українофобів, які працюють на розпалювання міжнаціональної ворожнечі в країні. Повторне призначення міністром освіти Дмитра Табачника - це відвертий ляпас Україні та українцям. Навряд чи ці нові-старі прізвища стануть ознакою іншої політики в державі", - йдеться в заяві партії, поширеній у понеділок.

У партії наголосили, що деякі призначення продемонстрували, хто на парламентських виборах був "призначений" опозицією і кого продовжують "інтегрувати" у владу.

Також в "УДАРі" вимагають негайного звіту прем'єра Миколи Азарова за дії попереднього уряду, зокрема, у сфері економіки, тендерних закупівель, медицини та соціальної сфери. У партії вважають, що такий публічний звіт не лише покаже результат попередньої каденції М.Азарова на посаді прем'єра, але і стане пересторогою до використання брудних схем у майбутньому.

"Дехто з попередніх міністрів провалив усе, що міг, і перебіг до стіни парламенту - ховатися від людей, перед яким мав би відповісти за свою "діяльність". За непрозорі тендери, антисоціальні реформи, Hyundai (швидкісний електропоїзд корейського виробництва Hyundai - ІФ), що не їздить і все інше. Ми вимагаємо звіту і відповідальності, щоб запобігти можливим зловживанням", - йдеться в заяві.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Україна потребуватиме додаткового фінансування у розмірі 200 мільярдів євро, - депутат Європарламенту

Україна має отримати заморожені $300 мільярдів до проведення будь-яких перемовин з Росією

Заморожені російські активи повинні бути повністю конфісковані і передані Україні - Арсеній Яценюк під час онлайн-дискусії КБФ

Президенти Бразилії та ПАР не поїдуть на Саміт миру у Швейцарії - ЗМІ

Фракція партії "УДАР Віталія Кличка" висловила солідарність із народом Грузії та підтримку його боротьби за свободу і демократію

Зеленський пропонує Раді денонсувати угоду між Україною та Білоруссю про взаємне спрощення зміни громадянства

Сейм Польщі вніс зміни до закону про допомогу громадянам України

Дебати Байдена і Трампа заплановано на 27 червня і 10 вересня

Порошенко привіз військовим на Харківщину FPV-дрони і техніку

Міністр оборони Естонії: Ідея відправлення військ в Україну нікуди не поділася, проте конкретної дискусії щодо цього не було

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА