16:17 01.04.2013

У ВР набереться 226 голосів для відставки свободівця Кошулинського, впевнений Єфремов

2 хв читати

У Партії регіонів прогнозують, що народні депутати проголосують за відставку віце-спікера Руслана Кошулинського (фракція "Свобода"), хоча в самій фракції Партії регіонів достатньої кількості голосів для цього немає.

"У нас ви знаєте, скільки голосів. 207 голосів є у фракції Партії регіонів (за необхідних 226 - ІФ)", - сказав лідер фракції Партії регіонів Олександр Єфремов на брифінгу в понеділок, відповідаючи на запитання, чи є достатня кількість голосів для ухвалення рішення про відставку заступника голови Верховної Ради Р.Кошулінского.

"Що стосується інших (фракцій - ІФ), то ми не проводили переговорів, і не збирали відповідних голосів", - додав він.

Водночас, О.Єфремов думає, що з цього питання, "якщо ми порушимо", то голоси будуть.

При цьому він наголосив, що питання про відставку Р.Кошулинського розглядатимуть у Верховній Раді тоді, коли він буде внесений до порядку денного. Водночас лідер фракції Партії регіонів нагадав, що кадрові питання, згідно з регламентом, можуть вноситися до порядку денного в будь-який час.

"Ціла низка питань до нього, які виникають, як до керівника. По-перше, як керівник, він зобов'язаний забезпечити роботу Верховної Ради", - сказав О.Єфремов.

Він нагадав, що якщо народний депутат обирається в керівництво парламенту, то він має вийти зі своєї фракції, та його завдання полягає в забезпеченні подальшої роботи парламенту, а не в тому, щоб брати подальшу участь в акціях, які зривають роботу парламенту.

"Це, напевно, одна з основних претензій, які до нього є", - додав лідер фракції Партії регіонів, зазначивши: "Друга претензія: ми дійсно переконані, що його ідеологічна сила, яку він представляє в парламенті (фракція "Свобода"- ІФ ), вона несе досить серйозну загрозу нашій державі, і в цивілізованих країнах цьому приділяють досить серйозну увагу. Тож у нас, коли виникли такі питання, ми зібрали необхідну кількість підписів".

При цьому О.Єфремов наголосив, що остаточне рішення з цього питання ще не ухвалено.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Зеленський подякував прем'єр-міністру Великої Британії за виділення найбільшого пакета оборонної підтримки

Посол ЄС: Дуже сподіваюся, що в червні буде ухвалено рішення про затвердження переговорної рамки для України

Посол ЄС в Україні Матернова вітає ініціативу громадян Словаччини зі збору коштів для закупівлі снарядів для української армії

Байден закликав Сенат проголосувати за пакет допомоги Україні

У домовленостях про ATACMS всі точки розставлені - Зеленський після розмови з Байденом

ЄС планує санкції проти постачання іранських ракет Росії та на Близький Схід

Безугла передумала виходити з фракції "Слуга народу"

Перші поранені українські захисники прибули до Берліну на протезування - Кличко

МЗС України про загострення внутрішньополітичної ситуації в Грузії: закликаємо шукати вирішення ситуації шляхом конструктивного діалогу

Макрон бачить обов'язок ЄС у розширенні санкцій проти Ірану

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА