10:19 11.10.2013

Регіонали залишили залу засідань ВР, обурюючись через символіку УПА

1 хв читати

Фракція Партії регіонів на знак протесту проти символіки УПА залишила залу засідань Верховної Ради до початку пленарного засідання.

"Фракція "Свобода" порушує закон. Ми символіку нашої партії використовуємо лише у себе, а в залі символіка одна - державний прапор України та герб України", - сказав депутат Віктор Тихонов (фракція Партії регіонів) журналістам.

За словами В.Тихонова, народні депутати з фракції Партії регіонів повернуться до зали засідань лише після того, як свободівці знімуть символіку УПА.

У кулуарах Верховної Ради нині перебувають народні депутати з фракції Партії регіонів та комуністи.

Пленарне засідання парламенту, яке традиційно розпочинається о 10.00, поки що не відкрилося. Члени президії на чолі з головою Верховної Ради Володимиром Рибаком до зали поки що не прийшли.

Як повідомлялося, народні депутати з фракції "Свобода" в п'ятницю вивісили в залі засідань Верховної Ради червоно-чорні прапори і розтяжку "Слава героям УПА, 14 жовтня - марш боротьби". 14 жовтня, на свято Покрови Пресвятої Богородиці, в Києві відбудеться традиційний марш на честь УПА.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Україна потребуватиме додаткового фінансування у розмірі 200 мільярдів євро, - депутат Європарламенту

Україна має отримати заморожені $300 мільярдів до проведення будь-яких перемовин з Росією

Заморожені російські активи повинні бути повністю конфісковані і передані Україні - Арсеній Яценюк під час онлайн-дискусії КБФ

Президенти Бразилії та ПАР не поїдуть на Саміт миру у Швейцарії - ЗМІ

Фракція партії "УДАР Віталія Кличка" висловила солідарність із народом Грузії та підтримку його боротьби за свободу і демократію

Сейм Польщі вніс зміни до закону про допомогу громадянам України

Дебати Байдена і Трампа заплановано на 27 червня і 10 вересня

Порошенко привіз військовим на Харківщину FPV-дрони і техніку

Міністр оборони Естонії: Ідея відправлення військ в Україну нікуди не поділася, проте конкретної дискусії щодо цього не було

Президент США підписав закон про заборону імпорту урану з Росії, повідомляє Білий дім

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА