10:24 03.12.2013

СКМ виступає проти будь-якого насильства і за пошук взаємоприйнятних рішень

2 хв читати

Група СКМ, найбільший холдинг країни, на підприємствах якого працюють близько 300 тис. співробітників, закликає знайти взаємоприйнятні рішення в нинішній ситуації в країні.

"Ми категорично проти будь-якого насильства і вважаємо, що сьогодні необхідно докласти максимум зусиль для пошуку взаємоприйнятних рішень, від яких виграє вся країна і кожен українець", - йдеться у позиції групи, оприлюдненій у понеділок ввечері.

"Група СКМ побудована на базових європейських цінностях. Верховенство права, повага прав приватної власності, свобода слова, свобода особистості, свобода мирних зібрань - наші пріоритети", - наголошується в документі.

СКМ заявляє, що її завдання - забезпечувати життєдіяльність української економіки, тому всі бізнеси групи: гірничо-металургійний комплекс і енергетика, машинобудування і телекомунікації, банки та інші працюють і працюватимуть у штатному режимі.

"Група СКМ за сильну і незалежну Україну, країну з розвиненою стабільною економікою, надійного партнера, насамперед, Європейського Союзу та Росії", - наголошується в документі.

Група нагадує, що до неї входять сотні містоутворюючих підприємств, вона формує 29 млрд грн податкових відрахувань до бюджету України.

До СКМ входять компанії "Метінвест" і ДТЕК, банки ПУМБ і "Ренесанс-Капітал", страхові компанії "АСКА" і "АСКА-Життя", телекомгруппа Vega, медіа група "Україна" і видавничий холдинг "Сьогодні Мультимедіа", ЕСТА Холдинг (нерухомість), "Український рітейл" (роздрібна торгівля), UMG (видобуток глин), "Паралель" (оператор ринку нафтопродуктів), HarvEast (сільське господарство), машинобудівний холдинг "Гірські машини", транспортний холдинг "Портінвест" та інші.

Єдиним акціонером СКМ є український бізнесмен Рінат Ахметов.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Сергія Тюріна призначено головою Хмельницької облдержадміністрації

Шмигаль обговорив із главою МЗС Великої Британії питання економічної та енергетичної підтримки

Україна не бачить загроз у зв'язку з майбутніми виборами до Європарламенту - Стефанішина

Азербайджан візьме участь у конференції з відновлення України в Берліні

Президент Грузії закликала учасників акції протесту в Тбілісі не проявляти агресію і дочекатися майбутніх виборів

Грузія перебуває на роздоріжжі – фон дер Ляйєн про протести у Тбілісі

В Офісі президента закликали світових діячів культури підтримати Глобальний саміт миру

Кличко: Президент України несе відповідальність за управління державою, її захист і оборону і має виконувати ці функції до завершення війни

Питання кількості міністерств є політичним рішенням фракції "Слуга народу" - Немчінов

Україна вітає домовленості про делімітацію кордону між Азербайджаном та Вірменією

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА