14:51 08.12.2013

У Партії регіонів заявляють про бойовиків, введених до Києва для дестабілізації та держперевороту

2 хв читати
У Партії регіонів заявляють про бойовиків, введених до Києва для дестабілізації та держперевороту

У неділю в Київ опозиційні сили ввели понад 3 тис. бойовиків для дестабілізації ситуації і здійснення провокацій, стверджує член Партії регіонів, народний депутат 5-го скликання, лідер "Загальновійськового союзу" Олег Калашников.

Відповідаючи на запитання про те, чи є нинішня ситуація на майдані Незалежності революційною ситуацію, О.Калашников сказав: "Я навіть сказав би жорсткіше. Понад 3 тис. бойовиків, за нашою інформацією, сьогодні введено в Київ із метою дестабілізації ситуації, здійснення провокацій, який мають призвести до державного перевороту".

Він висловив переконання, що здійснювали захоплення державних будівель в центрі Києва не студенти і не звичайні жителі столиці. "Це робили бойовики, підготовлені та навчені", - наголосив О.Калашников у коментарі журналістам на мітингу Партії регіонів на площі Конституції біля Верховної Ради.

Він назвав "інструментом для таких дій" людей, які вийшли на майдан Незалежності в неділю. "Це такі самі, як ми, жителі Києва. Їх введено в оману... а державний переворот здійснюють бойовики і екстремісти... Це загроза українській державності", - сказав О.Калашников.

Як передає кореспондент агентства "Інтерфакс-Україна", учасників проурядової акції стало більше - нині їх на пл.Конституції до 2 тис. Відкриту частина площі з боку Маріїнського парку обгороджено щитами. Учасників акції впускають через один прохід. Багато хто із присутніх сидить на лавочках по периметру території, де проходить мітинг, і обідає. Біля кількох польових кухонь вишикувалися великі черги.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Україна потребуватиме додаткового фінансування у розмірі 200 мільярдів євро, - депутат Європарламенту

Україна має отримати заморожені $300 мільярдів до проведення будь-яких перемовин з Росією

Заморожені російські активи повинні бути повністю конфісковані і передані Україні - Арсеній Яценюк під час онлайн-дискусії КБФ

Президенти Бразилії та ПАР не поїдуть на Саміт миру у Швейцарії - ЗМІ

Фракція партії "УДАР Віталія Кличка" висловила солідарність із народом Грузії та підтримку його боротьби за свободу і демократію

Зеленський пропонує Раді денонсувати угоду між Україною та Білоруссю про взаємне спрощення зміни громадянства

Сейм Польщі вніс зміни до закону про допомогу громадянам України

Дебати Байдена і Трампа заплановано на 27 червня і 10 вересня

Порошенко привіз військовим на Харківщину FPV-дрони і техніку

Міністр оборони Естонії: Ідея відправлення військ в Україну нікуди не поділася, проте конкретної дискусії щодо цього не було

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА