14:11 09.12.2013

Богословська закликала владу не застосовувати силу до мітингувальників у мерії

2 хв читати
Богословська закликала владу не застосовувати силу до мітингувальників у мерії

Народний депутат (яка вийшла з фракції Партії регіонів) Інна Богословська попередила президента України Віктора Януковича та представників виконавчої влади, що у разі застосування сили до громадян, які перебувають у Київській міській державній адміністрації, органи місцевого самоврядування стануть центром опору владі.

""Влада, яка прийшла на гаслі розширення повноважень місцевого самоврядування, цілеспрямовано знищувала його. Якщо зараз застосують силу до громадян, які перебувають у своїй мерії, то по всій країні органи місцевого самоврядування стануть центрами опору влади. Попереджаю про це президента і всіх у виконавчій владі!", - заявила І.Богословська у своєму блозі на "Українській правді" в понеділок.

"Київська мерія - це орган місцевого самоврядування. Нагадую всім, хто знову намагається показати силу. Повна відірваність від реалій життя і незнання закону тих, хто віддає накази силовикам, можуть призвести до катастрофи! Мерія - це як фортеця в середні століття, куди прагнули всі городяни під час небезпеки. Це не орган державної влади", - наголосила вона.

І.Богословська також закликала Південь і Схід України підтримати київський Євромайдан: "Кидайте роботу і виходьте на вулиці, сьогодні вирішується майбутнє України. Якщо ми промовчимо - завтра не буде ні роботи, ні майбутнього у наших дітей".

"Україна - вільна країна, це потрібно пам'ятати всім, хто мріє про лаври "українського Піночета", і хто заради досягнення власних цілей готовий застосувати силу до мирних людей", - вважає вона.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Сергія Тюріна призначено головою Хмельницької облдержадміністрації

Шмигаль обговорив із главою МЗС Великої Британії питання економічної та енергетичної підтримки

Україна не бачить загроз у зв'язку з майбутніми виборами до Європарламенту - Стефанішина

Азербайджан візьме участь у конференції з відновлення України в Берліні

Президент Грузії закликала учасників акції протесту в Тбілісі не проявляти агресію і дочекатися майбутніх виборів

Грузія перебуває на роздоріжжі – фон дер Ляйєн про протести у Тбілісі

В Офісі президента закликали світових діячів культури підтримати Глобальний саміт миру

Кличко: Президент України несе відповідальність за управління державою, її захист і оборону і має виконувати ці функції до завершення війни

Питання кількості міністерств є політичним рішенням фракції "Слуга народу" - Немчінов

Україна вітає домовленості про делімітацію кордону між Азербайджаном та Вірменією

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА