18:13 22.02.2014

Регіонали не змогли зв'язатися з Януковичем і проголосували за дострокові вибори - Тігіпко

1 хв читати

Депутати фракції Партії регіонів не змогли зв'язатися з президентом Віктором Януковичем і підтримали постанову про дострокові вибори, заявив член фракції Сергій Тігіпко.

"Дуже довго намагалися зв'язатися (з президентом України - ІФ), не змогли знайти. Фракція, яка була тут, проголосувала за те, щоб призначити позачергові президентські вибори", - сказав він журналістам у суботу в парламенті.

Депутат додав, що при цьому всі залишаються в партії, у фракції. Відповідаючи на запитання, чи можливо скасувати ухвалену парламентом постанову, С.Тігіпко заявив: "Теоретично можна, звісно, в юридичному плані, я думаю, що питань багато. Думаю, що робити цього зараз не можна, тому що це не заспокоїть ситуацію. Нам не потрібні нові смерті", - наголосив депутат.

За словами С.Тігіпка, після невдалих спроб членів фракції зв'язатися з президентом, "вони відчули себе покинутими, тому було вільне голосування фракції", і більшість членів фракції підтримали постанови про призначення дострокових президентських виборів, а також про призначення уповноважених парламенту з низки відомств, крім голосування за кандидатуру спікера.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Україна визнає і Ізраїль, і Палестину - Зеленський

Туреччина підтримала надання Україні зброї, але виключила участь НАТО у війні

Китай підтвердив відмову брати участь у Глобальному саміті миру і заявив, що буде "продовжувати на власний розсуд просувати мирні переговори"

Санкції країн G7 і ЄС проти РФ і КНДР за постачання зброї були скоординованими

МЗС України засудило недружні заяви прем'єр-міністра Грузії про Революцію гідності

Соцопитування: лише 29% опитаних українців довіряють Раді, громадяни хочуть, щоб парламент більше опікувався питаннями оборони та безпеки

У складі нової Єврокомісії Угорщина не отримає портфеля з питань розширення та політики сусідства - ЗМІ

США розраховують визначитися з наступником Столтенберга до саміту НАТО

Грузинський закон про іноагентів суперечить цінностям ЄС і викликає жаль у Євросоюзі - заява

Стефанчук: Згідно з Конституцією Зеленський буде президентом до вступу на посаду новообраного президента

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА