12:38 05.08.2014

Тігіпка переобрано головою оновленої партії "Сильна Україна"

2 хв читати
Тігіпка переобрано головою оновленої партії "Сильна Україна"

Народного депутата Сергія Тігіпка переобрано головою партії "Сильна Україна" на I національному з'їзді оновленої політичної сили.

Як повідомляє кореспондент "Інтерфакс-Україна", за обрання С.Тігіпка проголосували 223 делегати, 1 утримався.

У своїй програмній промові лідер "Сильної України" наголосив, що партія працюватиме за принципом загальнонаціональної – "патріотичної, але не націоналістичної", "від низу до верху" на основі первинних організацій, голос яких матиме вирішальне значення на формування політики партії та її центральних органів.

Також буде передбачено можливість безпосереднього членства в партії, співпрацю з громадськими організаціями й активістами.

С.Тігіпко назвав п’ять основних завдань партії: "Об'єднати країну. Підтримати професійну армію. Захистити мирне населення. Шукати мирного рішення. Підняти економіку".

На з'їзді представлено оновлений стиль партійної символіки. Так, тепер у логотипі "Сильної України" використовується яскравий насичений жовтий колір, який символізує оптимізм і віру в розв’язання складної ситуації в країні. У графіці використовується стиль "геометричний патерн" (шаблон, що повторюється, зразок, із графічних патернів складаються красиві візерунки - ІФ), який метафорично представляє багатогранну Україну зі своїми особливостями і відмінностями.

Як відомо, у березні 2012 року на з'їзді партії "Сильна Україна" було прийнято рішення про саморозпуск, а членам партії було рекомендовано вступати до Партії регіонів. Лідера "Сильної України" С.Тігіпка того дня було обрано членом Партії регіонів, заступником її голови та членом політради.

С.Тігіпка виключили з Партії регіонів 2014 року після з'їзду партії, на якому було ухвалено рішення підтримати кандидатуру Михайла Добкіна на президентських виборах.

У квітні поточного року С.Тігіпко заявив, що злиття "Сильної України" з Партією регіонів було помилкою, тому партію буде відроджено.

"Я оголошую новий політичний проект, який ми почнемо активно реалізовувати після президентських виборів, і він називається "Сильна Україна", - заявив С.Тігіпко під час презентації своєї передвиборної програми в Києві.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Порошенко закликав німецьких депутатів до нового формату підтримки України

Кулеба: Оточення Путіна посилає фальшиві сигнали про нібито готовність до припинення вогню, щоб зірвати Саміт миру

Порошенко везе на фронт 2 тисячі денних та нічних FPV-дронів і "Мавіків"

Нетаньягу заявив, що намір Іспанії, Ірландії та Норвегії визнати Палестину надихне ворогів Ізраїлю

Бельгія, яка головує в Євросоюзі, має намір до кінця червня розпочати переговори про вступ Молдови та України до ЄС

Ізраїль відкликає своїх послів із Норвегії та Ірландії для термінових консультацій через рішення визнати Палестину державою

Геращенко має намір звернутися до Мецоли у зв'язку з проявом сексизму з боку спікера Ради

Участь Індії в Саміті миру може спонукати Китай також узяти в ньому участь - нардеп

Президент Румунії візьме участь у Саміті миру у Швейцарії - Зеленський

У ЄС погодили план із використання доходів від заморожених активів РФ для допомоги Україні

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА