16:12 22.10.2015

ЦВК може розглянути питання про скасування місцевих виборів у Маріуполі за певних умов - Магера

1 хв читати
ЦВК може розглянути питання про скасування місцевих виборів у Маріуполі за певних умов - Магера

Центральна виборча комісія може розглянути питання про скасування виборів у Маріуполі, якщо ситуація з виборчим процесом у цьому місті зайде в глухий кут і буде відповідне звернення керівника Донецької обласної військово-цивільної адміністрації, заявив заступник голови Центральної виборчої комісії Андрій Магера.

"Маріупольська міськкомісія сама по собі є непростою, і на сьогоднішній день там існує конфлікт між більшістю цієї комісії та її головою. Зі свого боку, ми сподіваємося, що ті труднощі, які зараз є, будуть усунені. Але є чимало факторів, які впливають на перебіг цього виборчого процесу", - сказав він на брифінгу в Києві в четвер.

А. Магера наголосив, що хотів би, щоб вибори в Маріуполі відбулися, але все залежить від того, як відбуватиметься виборчий процес у цьому місті.

"Якщо ситуація заходитиме в глухий кут, якщо буде відповідне звернення керівника Донецької обласної військово-цивільної адміністрації, безумовно, ЦВК розглядатиме таке питання", - сказав заступник голови ЦВК.

Він також наголосив, що ЦВК звернулася до правоохоронних органів, щоб запобігти втручанню сторонніх осіб у виборчий процес у Маріуполі.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Україна потребуватиме додаткового фінансування у розмірі 200 мільярдів євро, - депутат Європарламенту

Україна має отримати заморожені $300 мільярдів до проведення будь-яких перемовин з Росією

Заморожені російські активи повинні бути повністю конфісковані і передані Україні - Арсеній Яценюк під час онлайн-дискусії КБФ

Президенти Бразилії та ПАР не поїдуть на Саміт миру у Швейцарії - ЗМІ

Фракція партії "УДАР Віталія Кличка" висловила солідарність із народом Грузії та підтримку його боротьби за свободу і демократію

Зеленський пропонує Раді денонсувати угоду між Україною та Білоруссю про взаємне спрощення зміни громадянства

Сейм Польщі вніс зміни до закону про допомогу громадянам України

Дебати Байдена і Трампа заплановано на 27 червня і 10 вересня

Порошенко привіз військовим на Харківщину FPV-дрони і техніку

Міністр оборони Естонії: Ідея відправлення військ в Україну нікуди не поділася, проте конкретної дискусії щодо цього не було

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА