10:58 14.07.2016

У "Нашому краї" заявляють про підкуп виборців у 114 окрузі на Луганщині

1 хв читати
У "Нашому краї" заявляють про підкуп виборців у 114 окрузі на Луганщині

Представники кандидата в народні депутати за 114 виборчим округом Луганської області Тараса Костанчука займаються підкупом виборців, заявляє кандидат у народні депутати від партії "Наш край" Сергій Шахов.

Як повідомляє прес-служба партії "Наш край" у четвер із посиланням на слова С. Шахова, відповідні факти були зафіксовані в Біловодському, Марківському та Міловському районах Луганської області.

"Під час зустрічей у місцевих будинках культури, представники кандидата Костанчука, який у минулому році був технічним кандидатом у 205-му окрузі, роздавали виборцям по 200 грн. нібито, як винагороду за участь в дослідженні", - зазначив кандидат у депутати.

Крім цього, наголосив він, представники Т. Костанчука незаконно збирали персональні дані присутніх. "Вони роздавали всім присутнім анкети, де просили вказати ім'я, прізвище та паспортні дані. Тобто кожному, хто отримав гроші, натякнули, що його участь у виборах контролюватимуть", - повідомив кандидат у депутати.

С. Шахов звертається до правоохоронних органів з вимогою перевірити факти підкупу виборців у 114-му виборчому окрузі і після їх підтвердження притягти винних до відповідальності.

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Зеленський подякував прем'єр-міністру Великої Британії за виділення найбільшого пакета оборонної підтримки

Посол ЄС: Дуже сподіваюся, що в червні буде ухвалено рішення про затвердження переговорної рамки для України

Посол ЄС в Україні Матернова вітає ініціативу громадян Словаччини зі збору коштів для закупівлі снарядів для української армії

Байден закликав Сенат проголосувати за пакет допомоги Україні

У домовленостях про ATACMS всі точки розставлені - Зеленський після розмови з Байденом

ЄС планує санкції проти постачання іранських ракет Росії та на Близький Схід

Безугла передумала виходити з фракції "Слуга народу"

Перші поранені українські захисники прибули до Берліну на протезування - Кличко

МЗС України про загострення внутрішньополітичної ситуації в Грузії: закликаємо шукати вирішення ситуації шляхом конструктивного діалогу

Макрон бачить обов'язок ЄС у розширенні санкцій проти Ірану

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА