18:37 18.07.2016

"Наш край" вимагає від ЦВК відновити роботу 114-го окружкому

2 хв читати
"Наш край" вимагає від ЦВК відновити роботу 114-го окружкому

Центральна виборча комісія має негайно відновити роботу окружної виборчої комісії в одномандатному окрузі №114 (центр - смт Станиця Луганська Луганської області) та не допустити фальсифікацій підсумків виборів або зриву встановлення результату, наполягають у партії "Наш край".

"Наш край" вимагає від ЦВК терміново вжити всіх необхідних заходів щодо розблокування та відновлення роботи ОВК округу №114, на якому намагаються сфальсифікувати вибори, а якщо не вдасться - зірвати. Згідно з даними на сайті ЦВК, наразі кандидат від "Нашого краю" Сергій Шахов лідирує з результатом понад 40%. І зараз ОВК здійснює певні дії, які можуть давати підозру про намагання сфальсифікувати результати виборів", - йдеться у зверненні "Нашого краю", направленому до ЦВК.

Крім того, наголошують у партії, керівництво ОВК та окремі члени ОВК відсутні на засіданні, через що немає кворуму. "Практично всі представники дільничних комісій 114-го виборчого округу вже перебувають у приміщенні ОВК та поруч із метою здати протоколи про підрахунок голосів, але керівництво ОВК повністю ігнорує їхні вимоги про прийняття таких протоколів без будь-яких об'єктивних підстав", - йдеться у зверненні.

У політсилі вважають, що якщо ЦВК негайно не втрутиться, наступним кроком від фальсифікаторів буде технологія уточнених протоколів із виборчих дільниць, дані ща якими не відповідатимуть реальному волевиявленню виборців та повністю спотворюватимуть результати виборів у 114-му окрузі.

"Партія "Наш край" вимагає від ЦВК терміново вжити заходів щодо розблокування та відновлення роботи ОВК 114-го виборчого округу зі встановлення підсумків голосування та недопущення фальсифікацій під час встановлення підсумків голосування", - резюмується у зверненні.

Як повідомлялося, 17 липня 2016 року відбулися проміжні вибори до Верховної Ради у семи одномандатних округах. За даними ЦВК, в окрузі №114 оброблено лише 8,27% протоколів. Із результатом 40,49% лідирує кандидат від партії "Наш край" Сергій Шахов, у самовисуванця Валерія Мошенського 21,13%, в інших кандидатів менше ніж 6% голосів у кожного.

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Кулеба закликав союзників активізувати виробництво зброї та "перейти від співчуття до запобігання загибелі людей"

Світова більшість має бути на Саміті миру - Зеленський

ВАКС ухвалив вирок колишньому нардепу Пацкану та звільнив від покарання у зв'язку із закінченням строку давності

НАДС ініційовано навчальну програму "Комунікація та взаємодія з ветеранами/ветеранками на державній службі" для публічних службовців

Завдяки підтримці столичної громади 101 бригада знищила російської техніки майже на 35 мільйонів доларів

Зеленський подякував прем'єр-міністру Великої Британії за виділення найбільшого пакета оборонної підтримки

Посол ЄС: Дуже сподіваюся, що в червні буде ухвалено рішення про затвердження переговорної рамки для України

Посол ЄС в Україні Матернова вітає ініціативу громадян Словаччини зі збору коштів для закупівлі снарядів для української армії

Байден закликав Сенат проголосувати за пакет допомоги Україні

У домовленостях про ATACMS всі точки розставлені - Зеленський після розмови з Байденом

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА