18:19 07.11.2016

Деканоїдзе шкодує про звільнення з посади начальника ГУ Нацполіції в Одеській області Лорткіпанідзе

2 хв читати
Деканоїдзе шкодує про звільнення з посади начальника ГУ Нацполіції в Одеській області Лорткіпанідзе

Голова Національної поліції України Хатія Деканоїдзе шкодує про звільнення з посади начальника Головного управління Нацполиции України в Одеській області Гіоргі Лорткіпанідзе і називає його чесним поліцейським.

"Гіоргі - чесний поліцейський, і, звичайно, завжди сумно, коли чесні поліцейські залишають свою посаду", - сказала Х. Деканоїдзе на брифінгу в понеділок у Києві.

Вона додала, що рішення піти з посади було особистим рішенням Г. Лорткіпанідзе, про яке він повідомив главі Нацполіціїзаздалегідь.

"Ми вдячні йому за роботу", - сказала Х. Деканоїдзе.

Коментуючи інформацію про нібито проблеми, які були у Р. Лордкіпанідзе у роботі, глава Нацполіції сказала: "Проблеми завжди є... Одеса була на першому місці за кількістю звільненого особового складу".

За її словами, в Одесі після переатестації виник серйозний некомплект - 25%, і це також додавало складнощів роботи поліції в Одеській області.

Як повідомлялося, в понеділок начальник ГУ Нацполіції України в Одеській області Г. Лорткіпанідзе подав у відставку. Своє рішення він пояснив, зокрема й складною кадровою обстановкою в главку. За його словами, після оптимізації обласне управління залишилося без 40% особового складу. Також екс-голова обласної поліції визнав, що криміногенна обстановка в регіоні останнім часом погіршувалася, але зазначив, що колектив Головного управління зробив і продовжує робити все, щоб приборкати злочинність у регіоні, і ця робота почала приносити свої плоди.

На завершення свого звернення Г. Лорткіпанідзе заявив, що як громадянин України залишається на службі Української держави і верховного головнокомандувача.

Як повідомлялося, у червні 2015 року міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков представив особовому складу Головного управління (на той час) МВС України в Одеській області як начальника колишнього заступника міністра внутрішніх справ Грузії Г. Лорткіпанідзе. До цього президент України Петро Порошенко надав Г, Лорткіпанідзе українське громадянство.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Сергія Тюріна призначено головою Хмельницької облдержадміністрації

Шмигаль обговорив із главою МЗС Великої Британії питання економічної та енергетичної підтримки

Україна не бачить загроз у зв'язку з майбутніми виборами до Європарламенту - Стефанішина

Азербайджан візьме участь у конференції з відновлення України в Берліні

Президент Грузії закликала учасників акції протесту в Тбілісі не проявляти агресію і дочекатися майбутніх виборів

Грузія перебуває на роздоріжжі – фон дер Ляйєн про протести у Тбілісі

В Офісі президента закликали світових діячів культури підтримати Глобальний саміт миру

Кличко: Президент України несе відповідальність за управління державою, її захист і оборону і має виконувати ці функції до завершення війни

Питання кількості міністерств є політичним рішенням фракції "Слуга народу" - Немчінов

Україна вітає домовленості про делімітацію кордону між Азербайджаном та Вірменією

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА