11:51 18.11.2016

Профільний комітет Ради рекомендував призначити перевибори в Сєвєродонецьку, – Шахов

2 хв читати
Профільний комітет Ради рекомендував призначити перевибори в Сєвєродонецьку, – Шахов

Комітет Верховної Ради України з питань державного будівництва, регіональної політики та місцевого самоврядування одноголосним рішенням рекомендував призначити позачергові вибори Сєвєродонецької міської ради на 26 лютого 2017 року, повідомив народний депутат, автор відповідного проекту постанови, представник партії "Наш край" Сергій Шахов.

Як повідомляє прес-служба політичної партії "Наш край", нардеп зазначив, що на позаминулому тижні комітет з питань держбудівництва, регіональної політики та місцевого самоврядування відклав розгляд проекту постанови про перевибори в Сєверодонецьку і створив робочу групу для поглибленого вивчення питання.

"За минулий час навіть найбільш скептично налаштовані члени комітету переконалися в необхідності перевиборів. Усі присутні на засіданні комітету одноголосно проголосували за те, щоб рекомендувати парламенту призначити позачергові вибори Сєвєродонецької міськради на 26 лютого 2017 року", – зазначив С. Шахов.

Політик переконаний, що ситуацію у тимчасовій столиці Луганщини – прифронтовому Сєвєродонецьку, потрібно повернути в законне русло якомога швидше.

"Сформована в Сєвєродонецьку ситуація має ознаки захоплення влади шляхом перевищення депутатами своїх повноважень: вони неодноразово порушували закон і регламент. Це загроза місцевому самоврядуванню і державі загалом, оскільки Сєвєродонецьк розташований на відстані кількох десятків кілометрів від лінії фронту", – резюмував С. Шахов.

Як відомо, проект постанови №5247 "Про призначення позачергових виборів Сєвєродонецької міської ради Луганської області" зареєстрований у Верховній Раді 7 жовтня 2016 року. Ініціатори проекту – 37 народних депутатів, які представляють різні політичні сили у Верховній Раді.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

МЗС України про загострення внутрішньополітичної ситуації в Грузії: закликаємо шукати вирішення ситуації шляхом конструктивного діалогу

Макрон бачить обов'язок ЄС у розширенні санкцій проти Ірану

Прем'єр-міністр Бельгії має намір на саміті ЄС порушити питання російського втручання в майбутні в ЄС вибори

ПАРЄ визнала нелегітимним президента РФ Путіна, а РПЦ - інструментом пропаганди

Порошенко назвав три ключові завдання для збереження держави: зміцнення ЗСУ, фортифікації і децентралізована енергетика

Більшість українців вважає, що Україна зберігає власний суверенітет - опитування КМІС

США мають намір запровадити санкції проти ІранСША мають намір запровадити санкції проти Ірану

Законопроєкт про іноагентів віддалить Грузію від ЄС

Порошенко передав військовим ще 5 новітніх комплексів РЕБ "Ай-Петрі СВ"

Китай справді може допомогти відновити справедливий мир для України - Зеленський

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА