12:20 07.06.2018

Голосів за ухвалення закону про Антикорупційний суд в четвер буде достатньо, впевнені в "Народному фронті"

2 хв читати

Народний депутат України (фракція "Народний фронт") Антон Геращенко впевнений, що голосів за ухвалення в другому читанні і в цілому закону "Про Вищий антикорупційний суд" у четвер буде достатньо.

"Наші фракції ("Народний фронт" і "Блок Петра Порошенка") готові голосувати за цей закон. Ми також знаємо, що будуть голосувати і "Батьківщина", і "Самопоміч", і багато депутатів-мажоритарників, які не належать до жодної з фракцій, тому голосів має бути достатньо", - сказав він журналістам у четвер.

На переконання А.Геращенка, якщо західні партнери будуть не згодні з ухваленим законом, то "це їхнє право, їхня позиція". "Але ми не можемо ухвалювати такі закони, які будуть йти проти волі українського народу і депутатів, яких вони обрали. Закон буде збалансований, він влаштує і наших міжнародних партнерів, і влаштовуватиме український народ", - висловив думку нардеп.

Він додав: "Найголовніше - це обрати чесних і порядних суддів Вищого антикорупційного суду, захистити їх таким чином, щоб вони могли почуватися у цілковитій безпеці та виносити рішення згідно з законом".

У свою чергу, міністр внутрішніх справ України, член політичної і військової ради партії "Народний фронт" Арсен Аваков повідомив, що прибуде до Верховної Ради в четвер, він також висловив упевненість, що закон "Про Вищий антикорупційний суд" буде ухвалено в першій половині дня .

"Я думаю, що голоси знайдуться. Я зараз їду до парламенту. Я вважаю, що сьогодні до обіду у нас буде ухвалений закон", - сказав він журналістам у Києві.

Глава МВС додав, що в порядку денному Верховної Ради на четвер також значиться питання про ратифікацію угоди між урядами Франції і України про закупівлю 55 вертольотів для України.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Перші поранені українські захисники прибули до Берліну на протезування - Кличко

МЗС України про загострення внутрішньополітичної ситуації в Грузії: закликаємо шукати вирішення ситуації шляхом конструктивного діалогу

Макрон бачить обов'язок ЄС у розширенні санкцій проти Ірану

Прем'єр-міністр Бельгії має намір на саміті ЄС порушити питання російського втручання в майбутні в ЄС вибори

ПАРЄ визнала нелегітимним президента РФ Путіна, а РПЦ - інструментом пропаганди

Порошенко назвав три ключові завдання для збереження держави: зміцнення ЗСУ, фортифікації і децентралізована енергетика

Більшість українців вважає, що Україна зберігає власний суверенітет - опитування КМІС

США мають намір запровадити санкції проти ІранСША мають намір запровадити санкції проти Ірану

Законопроєкт про іноагентів віддалить Грузію від ЄС

Порошенко передав військовим ще 5 новітніх комплексів РЕБ "Ай-Петрі СВ"

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА