08:30 16.04.2019

Савченко має намір "до упору" доводити в суді свою невинуватість, і націлена на зміну політичного "мотлоху" у Верховній Раді

2 хв читати
Савченко має намір "до упору" доводити в суді свою невинуватість, і націлена на зміну політичного "мотлоху" у Верховній Раді

Народний депутат України Надія Савченко, звільнена з-під варти в Броварському суді в ніч з 15 на 16 квітня, заявила, що готова відстояти свою невинуватість у судовому процесі, а також має намір боротися за зміну політичної системи в Україні та політичного "мотлоху" у Верховній Раді.

"Я не тікаю за кордон, як гарантували прокурори. Я не тікаю з України, тому що я - герой України. І для мене Україна - не порожнє слово, я буду боротися за Україну до переможного кінця, і Україна переможе владу Порошенка, прокурорів, Матіоса, Луценка, усіх тих нечесних людей, які вершили своє ганебне правосуддя. Я залишаюся в залі (суду - ІФ), несправедливо просидівши рік. В Україні, не в Росії - зауважте. Я доведу свою невинуватість, я виграю в цьому суді", - сказала вона після того, як була звільнена з-під варти в залі суду.

Н.Савченко вважає, що тепер суду "поспішати нікуди". "Тому, будь ласка, починаємо по процесу, спокійно і до упору. Потрібно шість діб - я можу не спати шість діб, в полоні перевіряли", - зазначила вона.

Говорячи про політичну ситуацію в Україні, Н.Савченко висловила думку, що українці навчилися більше не вірити політикам, які їх обманюють, навчилися думати і знайшли шлях, як "абсолютно мирним, еволюційним способом змінити цю політичну систему".

"І ми допоможемо всім тим, хто вже в цьому процесі. Наша політична сила "Суспільно-політична платформа Надії Савченко" допоможе замінити всі ті політичні партії, весь той мотлох, який зараз наповнює Верховну Раду, і у нас це вийде", - підкреслила вона.

Як повідомлялося, народного депутата Надію Савченко та екс-керівника Центру звільнення полонених "Офіцерський корпус" Володимира Рубана звільнили з-під варти в залі Броварського міськрайонного суду Київської області, оскільки опівночі з 15 на 16 квітня закінчився термін їх тримання під вартою, який не був продовжений.

Н.Савченко, яка підозрюється правоохоронними органами в діях, спрямованих на насильницьку зміну чи повалення конституційного ладу або на захоплення державної влади, посягання на життя державного чи громадського діяча, створення терористичної групи чи терористичної організації і незаконного поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами , перебувала під вартою з 23 березня 2018 року.

 

юв

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Байден заявив про бажання брати участь у передвиборчих дебатах із Трампом

До Дня Києва 42 тисячі киян, постраждалих внаслідок катастрофи на ЧАЕС, отримають матеріальну допомогу - Кличко

Пропозиція США щодо використання відсотків від заморожених активів РФ для України набирає обертів у G7

Столтенберг: ще не пізно для перемоги України, але союзникам необхідно прискоритися

Закриють 60 км фронту: Порошенко передав у війська ще три системи РЕБ "Ай-Петрі"

Кулеба закликав союзників активізувати виробництво зброї та "перейти від співчуття до запобігання загибелі людей"

Світова більшість має бути на Саміті миру - Зеленський

НАДС ініційовано навчальну програму "Комунікація та взаємодія з ветеранами/ветеранками на державній службі" для публічних службовців

Завдяки підтримці столичної громади 101 бригада знищила російської техніки майже на 35 мільйонів доларів

Зеленський подякував прем'єр-міністру Великої Британії за виділення найбільшого пакета оборонної підтримки

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА