14:18 08.07.2019

Тимошенко поклала відповідальність за ідею проведення телемосту з російським телеканалом на Порошенка

2 хв читати
Тимошенко поклала відповідальність за ідею проведення телемосту з російським телеканалом на Порошенка

Лідерка партії "Батьківщина", голова однойменної фракції у Верховній Раді Юлія Тимошенко вважає, що намір провести телеміст каналу NewsOne із російським телеканалом є наслідком політики п'ятого президента України Петра Порошенка. Голова парламенту Андрій Парубій та його перший заступник Ірина Геращенко парирували їй.

"Не потрібно розповідати, що організація телемостів - це якась нова, незрозуміла для нас історія. Цей телеміст Петро Порошенко "будував" п’ять років. І зараз через цей міст готуються робити дуже сильну інформаційну атаку на Україну. Тому зараз не бідкатися, а негайно зупиняти", - заявила Тимошенко на засіданні погоджувальної ради в понеділок.

Лідерці "Батьківщини" заперечили Парубій і Геращенко.

"Коли я чую політичні виступи і чую, що провина, виявляється, Порошенка, хочу Вам сказати: якби сьогодні президентом України був Петро Порошенко, в нас навіть не було б такої дискусії. Питання телемосту було б вирішено моментально через Раду національної безпеки та оборони... Сьогодні ми в занепокоєнні та хвилюванні, тому що очікуємо, що новообраний президент буде також твердо й чітко обстоювати національні інтереси України, як обстоював Петро Порошенко", - сказав Парубій.

У свою чергу Геращенко звернула увагу, що присутні на погоджувальній раді політики, які критикують Порошенка, проводять багато часу на проросійських телеканалах.

Наразі телеканал NewsOne повідомив про скасування телемосту з російським каналом "Россия" (телемарафон "Треба поговорити") "через прямі погрози фізичною розправою на адресу каналу, журналістів і їхніх сімей".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

В Офісі президента закликали світових діячів культури підтримати Глобальний саміт миру

Кличко: Президент України несе відповідальність за управління державою, її захист і оборону і має виконувати ці функції до завершення війни

Питання кількості міністерств є політичним рішенням фракції "Слуга народу" - Немчінов

Україна вітає домовленості про делімітацію кордону між Азербайджаном та Вірменією

Київ передав бійцям 3 штурмової бригади 20 нових пікапів Toyota Hilux - Кличко

Віталій Кличко привіз трьом бригадам на Схід великі партії дронів та старлінків

Парламент Ісландії ухвалив резолюцію про довгострокову підтримку України

США і Велика Британія закликають ХАМАС прийняти пропозицію Ізраїлю про перемир'я

Прем'єр Іспанії вирішив залишитися на посаді, незважаючи на відкрите проти його дружини розслідування за фактами корупції

Мелоні висуне свою кандидатуру на виборах до Європарламенту

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА