17:29 06.09.2019

Порошенко: Коли Путін вимагає звільнити ключового свідка у справі МН17 - це і є визнання відповідальності

1 хв читати
Порошенко: Коли Путін вимагає звільнити ключового свідка у справі МН17 - це і є визнання відповідальності

Народний депутат (фракція "Євросолідарність"), п'ятий президент України Петро Порошенко зустрівся з колишнім президентом Латвії Раймондсом Вейонісом, під час якої зазначив, що українська сторона покладає надії на сесію Парламентської асамблеї Ради Європи, яка відбудеться восени.

"Наша делегація обов'язково буде там присутня. Ми закликатимемо притягнути до відповідальності Росію за всі жертви, які були протягом останніх п'яти років через російську агресію в Україні", - зазначив п'ятий президент України, повідомляє у п'ятницю прес-служба партії "Євросолідарність".

Він особливо наголосив, що також ідеться про невинних жертв, які загинули через знищення літака рейсу МН17. "Чи можете ви собі уявити, що Путін вимагає звільнення ключового свідка у справі МН17 і його повернення до Росії. Це і є визнання відповідальності", - заявив Порошенко.

Колишній президент Латвії, у свою чергу, запевнив, що його країна продовжуватиме підтримку України в її захисті незалежності та територіальної цілісності.

Вейоніс наголосив, що необхідно продовжувати постійно тиснути на країни, навіть усередині Європейського Союзу, оскільки іноді відбуваються занадто тривалі дискусії, наприклад, про продовження санкцій проти Росії. Він також наголосив на важливості виконання Мінських угод.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Кулеба: Вето РФ на продовження мандата групи експертів ООН, яка стежила за дотриманням санкцій проти КНДР, - це фактично визнання провини

Голова Національних зборів Франції: Прийде день, коли Україна не буде фронтом, а буде східними воротами Європи

Польща є прикладом для України в реформі місцевого самоврядування - Верещук

Байден із невеликою перевагою випереджає Трампа за результатами опитування

Зеленський заявив про наявність суттєвого обсягу коштів на поточний рік для всіх регіонів країни в межах програми "Зроблено в Україні"

Трамп заявив, що йому на руку участь племінника Кеннеді в передвиборчих перегонах

Кулеба: Візит глави МЗС України до Індії - перший за останні сім років, мета - зміцнення українсько-індійських відносин

"УДАР Віталія Кличка" у Київраді вимагає від центральної влади повернути прибережну смугу озера Міністерка громаді Києва

Опозиція вимагає забезпечити повноцінну роботу парламенту - заява "Євросолідарності".

Кулеба повідомив, що отримує "роздратовані коментарі" з Берліна після відповідей про постачання Україні Taurus

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА