16:16 24.12.2019

Прем'єр-міністр Гончарук заявив про зменшення вартості опалення для населення до 30%

1 хв читати
Прем'єр-міністр Гончарук заявив про зменшення вартості опалення для населення до 30%

Кабінет міністрів України прийняв постанову, яка дозволить зменшити вартість опалення для населення приблизно на 30%. Здійснити перерахунок повинні на території всієї України протягом місяця, щоб за опалення, спожите у грудні 2019 року, люди могли сплатити вже за новою, меншою ціною. 

Про це 24 грудня заявив Прем'єр-міністр України Олексій Гончарук у своєму Телеграм-каналі. 

“Уряд сьогодні ухвалив рішення, яке дозволяє зменшити суму в платіжці за тепло до 30%. Це результат спільної роботи нашої команди та Президента України Володимира Зеленського. Відсьогодні теплопостачальники можуть перерахувати платіжки. За нашими розрахунками, платіжка за грудень може бути вже нижча на 30%. Усі відповідні інструменти ми надали місцевій владі”, – повідомив Олексій Гончарук. 

Прем'єр-міністр також звернувся до представників місцевої влади у різних регіонах України з проханням підтримати реформу Уряду та не створювати штучних перешкод для зменшення ціни на газ. За словами Гончарука, Уряд сподівається на добросовісне виконання вказаної постанови на місцях – мерами і органами місцевого самоврядування. 

“Щойно на Раді розвитку громад і територій звернувся до міських голів та органів місцевого самоврядування, аби вони провели відповідні перерахунки. Українці повинні відчути зміни у своїх платіжках вже зараз, а не через 3-5 років. Ми дали необхідний механізм. Тепер вся відповідальність – на владі на місцях”. 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА