15:35 30.03.2018

Організація "Одесити разом" має намір зацікавити інтуристів через запрошення зарубіжних послів в Одесу

2 хв читати

Київ. 30 березня. ІНТЕРФАКС-УКРАЇНА - Громадська організація "Одесити разом" запрошує послів іноземних держав, зокрема країн "Великої сімки", в Одесу, сподіваючись у перспективі залучити більше туристів-іноземців у місто.

"Ми плануємо, що іноземний турист, якого в Одесі, на жаль, іще не так багато (приїде - ІФ) ... Хотілося б, щоб із країн Європи, з Канади, США приїжджали люди", - сказав голова громадської організації "Одесити разом" Ілля Лупоносов на прес-конференції в агентстві "Інтерфакс-Україна" в п'ятницю.

"Хороший і швидкий шлях допомогти місту - привабити туристів, показати наше місто, запросити людей", - додав він.

За словами голови організації, активісти, актори, "живі статуї" Потьомкіна та Дюка де Рішельє з театралізованими виступами у п'ятницю відвідують посольства іноземних держав у Києві та запрошують послів відвідати Одесу.

І.Лупоносов зазначив, що представники громадської організації передають також звернення, в якому "гарантують безпеку та хороший відпочинок" у місті.

Він додав, що запрошення отримають у дипломатичних представництвах країн G7 (Канада, Франція, Німеччина, Італія, Японія, Велика Британія, США), а також Болгарії та Бельгії.

Голова організації "Одесити разом" запевнив, що дипломатам організують туристичну прогулянку містом, і висловив сподівання, що в майбутньому вдасться організувати культурний обмін на одеській майданчику.

Тим часом І.Лупоносов висловив жаль, що останнім часом щорічно напередодні туристичного сезону навколо Одеси з'являється негативний "інформаційний шум", який негативно позначається на залученні туристів до міста.

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Рух "Маніфест 42" звернувся до президента з пропозиціями щодо запобігання тиску правоохоронців на бізнес

Чисельність вовків в Україні різко зменшилася до 2 тисяч, необхідні законодавчі зміни для збереження популяції

Обстріли росіянами ХФТІ у 2022 р. мали на меті завдання шкоди атомному об'єкту, їх і кваліфіковано як екоцид

За три роки роботи екологічних прокуратур викрито понад сотню злочинних груп, які скоювали злочини у сфері надро- та лісокористування

Заступниця генпрокурора Літвінова: Розслідуємо воєнні злочини РФ проти довкілля, працюємо над притягненням злочинців до відповідальності

Новий керуючий заарештованими активами замість "ЖК "Воздвиженка" буде обраний до 12 червня - голова АРМА

Німецька MC-Bauchemie має намір інвестувати EUR 1,5 млн у розширення виробництва сухих будівельних сумішей

Понад 85% українців виступають за визнання нелегітимності правління Путіна й розрив усіх відносин із РФ, крім гуманітарних, - соцопитування

Українці найкраще ставляться до Канади, Латвії та Великої Британії, ставлення до Польщі та США суттєво погіршилося - соцопитування

Відправлення в Україну підрозділів країн-союзниць підтримують 3/4 українців - соцопитування

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА