20:24 09.01.2019

Новий співвласник компанії групи DZIDZIO заявляє про законність придбання частки в екс-учасника гурту Турка та відкидає обвинувачення в побитті Дзідзьо

3 хв читати

Київ. 9 січня. ІНТЕРФАКС-УКРАЇНА - Новий власник 25% ТОВ "Мейсон Ентертеймент" (володіє всіма правами на твори групи DZIDZIO) Михайло Мєшков заявляє, що законно придбав 25%-ву частку в компанії у колишнього учасника та співзасновника групи Олега Турка (псевдонім Лесик), і відкидає обвинувачення в нанесенні тілесних ушкоджень вокалісту і співзасновнику групи Михайлу Хомі (псевдонім Дзідзьо).

"Я хочу, щоб мене за законом внесли до статутного фонду, і я став повноцінним власником, тому що в реєстрі я є, але мене ігнорують мої партнери. Тому я не можу отримати доступ до документів й ознайомитися з діяльністю компанії", - сказав він на прес-конференції в середу в агентстві "Інтерфакс-Україна".

Згідно з даними Єдиного реєстру юридичних осіб, наразі 50% ТОВ "Мейсон Ентертеймент" належить Андрію Безуху, 25% - Михайлу Хомі та ще 25% - Михайлу Мєшкову.

Олег Турко, який залишив групу DZIDZIO два роки тому, наголосив, що влітку 2018 року він щиро й усвідомлено продав М.Мєшкову свою 25%-ву частку в компанії.

"Я акціонер і за три роки не отримав ні копійки. А вони (група DZIDZIO - ІФ) жирують три роки. Їздять, дають концерти, зняли два фільми, в які вкладають гроші. У мене вже не було сил із ними боротися, і я їм на противагу поставив серйозного бізнесмена, юридично підкованого офіцера", - зазначив він.

Коментуючи інцидент, що стався 28 грудня 2018 року в Подільському районі Києва, унаслідок якого М.Хома дістав, за інформацією столичної поліції, незначних тілесних ушкоджень, М.Мєшков заявив, що не бив М.Хому, а своєю фізичною силою користується "акуратно". Він також назвав поведінку співака "провокацією".

У свою чергу М.Хома в середу поширив заяву, в якій стверджує, що внаслідок нападу 28 грудня опинився в лікарні з розривом барабанної перетинки лівого вуха. Він заявив, що того дня на вході до будівлі компанії "Тавр Медіа" на вулиці Вікентія Хвойки на нього напали "кілька людей неслов'янської зовнішності на чолі з рейдером Михайлом Мєшковим".

"Згаданий рейдер М.Мєшков ними керував і направляв їхні дії, а двоє чоловіків із цієї групи завдали мені удари в область голови, зокрема - лівого вуха. Після втручання співробітників "Тавр Медіа" та виклику поліції бандити сіли до машин та поїхали з місця події. Після цього я звернувся до відділу Національної поліції в Подільському районі Києва за адресою, де і було порушено кримінальну справу", - зазначив М.Хома.

Співак стверджує, що коли два роки тому групу DZIDZIO залишив Олег Турко, то з ним не вдалося домовитися про "адекватний фінансовий розрахунок", оскільки за свій "безконфліктний вихід із компанії" він вимагав $200 тис.

Потім О.Турко створив групу DZIDZIOFF і виконував пісні групи DZIDZIO. "Тому товариство, яке я очолюю, оскаржило в суді таку псевдоконцертну діяльність Олега Турка та виграло судові справи зі стягнення коштів з усіх учасників групи DZIDZIOFF на загальну суму близько 400 тис. грн. Оскільки порушень було багато, кілька судових справ ще тривають. Отримані кошти я передав на благодійність", - написав у своїй заяві М.Хома.

Говорячи про М.Мєшкова, якому О.Турко в червні 2018 року продав свою частку в "Мейсон Ентертеймент", М.Хома заявив, що "навіть попередня інформація, отримана з мережі інтернет про цього громадянина, характеризувала його як професійного рейдера та особу з сумнівною репутацією".

"Мєшков "нібито" купив в О.Турка частку зазначеної вище компанії за 8 млн грн (готівкою) та розпочав активні дії для отримання контролю за діяльністю товариства, погрожувати учасникам ТОВ "Мейсон Ентертейнмент" і вимагати гроші. Те, що так званий продаж частки компанії є злочинною операцією з метою рейдерства та вимагання коштів - це очевидний для всіх факт. Жодних документів на підтвердження тверджень про продаж частки за 8 млн грн до сьогодні так і не надано. Упевнений, що правоохоронні органи підтвердять це", - написав виконавець.

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Рух "Маніфест 42" звернувся до президента з пропозиціями щодо запобігання тиску правоохоронців на бізнес

Чисельність вовків в Україні різко зменшилася до 2 тисяч, необхідні законодавчі зміни для збереження популяції

Обстріли росіянами ХФТІ у 2022 р. мали на меті завдання шкоди атомному об'єкту, їх і кваліфіковано як екоцид

За три роки роботи екологічних прокуратур викрито понад сотню злочинних груп, які скоювали злочини у сфері надро- та лісокористування

Заступниця генпрокурора Літвінова: Розслідуємо воєнні злочини РФ проти довкілля, працюємо над притягненням злочинців до відповідальності

Новий керуючий заарештованими активами замість "ЖК "Воздвиженка" буде обраний до 12 червня - голова АРМА

Німецька MC-Bauchemie має намір інвестувати EUR 1,5 млн у розширення виробництва сухих будівельних сумішей

Понад 85% українців виступають за визнання нелегітимності правління Путіна й розрив усіх відносин із РФ, крім гуманітарних, - соцопитування

Українці найкраще ставляться до Канади, Латвії та Великої Британії, ставлення до Польщі та США суттєво погіршилося - соцопитування

Відправлення в Україну підрозділів країн-союзниць підтримують 3/4 українців - соцопитування

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА