15:51 21.02.2019

Влада Покровська занепокоєна систематичними підпалами в місті й просить правоохоронців взяти ситуацію під контроль

2 хв читати

Київ. 21 лютого. ІНТЕРФАКС-УКРАЇНА - Міська влада Покровська (Донецька обл.) просить центральну владу та правоохоронні органи забезпечити розслідування низки підпалів у місті, які носять системний характер.

"У ніч із 15 на 16 лютого було спалено автомобіль, що належить моїй родині. Після того як приїхали правоохоронні органи, пожежна інспекція встановила, що ймовірна і єдина причина - це підпал... Жодних інших припущень не було, крім того, що це ймовірні наслідки минулої напередодні сесії міської ради, на якій були бурхливі обговорення та конфлікт із політичним опонентом", - сказала секретар Покровської міської ради Ірина Сущенко на прес-конференції в прес-центрі інформаційного агентства "Інтерфакс -Україна" в четвер у Києві.

Вона зазначила, що під "політичним опонентом" має на увазі представника "Молодіжної партії", депутата міськради Сергія Андрейченка.

За словами І.Сущенко, з 2015 року з цим депутатом виникають постійні конфліктні ситуації. "Цей підпал є не просто актом залякування, спрямованим на конкретно мою сім'ю, а й на всіх жителів міста... Хочу звернутися до правоохоронних органів, щоб вони зняли цю напругу", - заявила вона.

У свою чергу Покровський міський голова Руслан Требушкін розповів, що це далеко не перший інцидент у місті.

"Велика кількість таких випадків, які не розрізнені й носять системний характер... Перед цим (підпалом автомобіля - ІФ) згорів цех пресів, який виробляє брикети з обрізу деревини і гілок для твердопаливних котлів у школах. Так відбувається, що там де відбувається відмова цьому кримінальному авторитету, виходить, що у нас щось горить", - розповів Р.Требушкін.

Мер також звернувся до президента України та правоохоронних органів, щоб розслідування низки інцидентів у місті було взято під особливий контроль.

"Ми далі свавілля терпіти наміру не маємо. Якщо продовжуватиметься в такому самому руслі, ми виводитимемо людей на вулицю й вимагатимемо законного розслідування. Ми розуміємо, що якщо зараз це не зупинити, то проллється кров... Ми змушені звернутися, просити керівництво в Києві, щоб взяли під особливий контроль", - наголосив Р.Требушкін.

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Рух "Маніфест 42" звернувся до президента з пропозиціями щодо запобігання тиску правоохоронців на бізнес

Чисельність вовків в Україні різко зменшилася до 2 тисяч, необхідні законодавчі зміни для збереження популяції

Обстріли росіянами ХФТІ у 2022 р. мали на меті завдання шкоди атомному об'єкту, їх і кваліфіковано як екоцид

За три роки роботи екологічних прокуратур викрито понад сотню злочинних груп, які скоювали злочини у сфері надро- та лісокористування

Заступниця генпрокурора Літвінова: Розслідуємо воєнні злочини РФ проти довкілля, працюємо над притягненням злочинців до відповідальності

Новий керуючий заарештованими активами замість "ЖК "Воздвиженка" буде обраний до 12 червня - голова АРМА

Німецька MC-Bauchemie має намір інвестувати EUR 1,5 млн у розширення виробництва сухих будівельних сумішей

Понад 85% українців виступають за визнання нелегітимності правління Путіна й розрив усіх відносин із РФ, крім гуманітарних, - соцопитування

Українці найкраще ставляться до Канади, Латвії та Великої Британії, ставлення до Польщі та США суттєво погіршилося - соцопитування

Відправлення в Україну підрозділів країн-союзниць підтримують 3/4 українців - соцопитування

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА