15:40 20.03.2019

Платформа онлайн-подговки до ЗНО Be Smart запустила серію відео з поясненнями відповідей на запитання пробного тестування

2 хв читати

Київ. 20 березня. ІНТЕРФАКС-УКРАЇНА - Онлайн-платформа Be Smart спільно з Міністерством освіти і науки, Українським центром оцінювання якості освіти та благодійною організацією "Фонд Максима Степанова" презентували новий проект, який надає українським школярам додаткові можливості безкоштовного онлайн-навчання.

"Ініціатори проекту Be Smart підготували докладні відеоматеріали, де вчителі детально пояснюють кожне питання, яке було винесено на пробне ЗНО 2019 року", - повідомила керівник благодійної організації "Фонд Максима Степанова" Юлія Пилипко на прес-конференції в агентстві "Інтерфакс-Україна" в середу.

У свою чергу заступник міністра освіти і науки України Вадим Карандій зазначив, що онлайн-ресурс Be Smart безкоштовно надає можливості, де абітурієнти можуть готуватися до майбутнього іспиту.

"Реформуючи систему освіти, створюючи нову українську школу, Міністерство освіти і науки прагне підвищення рівня освіти випускників і населення України загалом", - сказав він.

Як наголосив заступник голови Одеської обласної державної адміністрації Сергій Колебошин, платформа Be Smart налічує 14 онлайн-курсів з усіх основних предметів ЗНО.

"Загалом понад 2000 відео-уроків, конспекти та рекомендації до кожного розділу, тестування. Тобто це онлайн-репетитор, доступний для будь-якої дитини з будь-якої точки світу. Статистика минулого року свідчить, що платформу відвідували не лише з України, а й з інших країн. На сьогодні це вже понад 100 тис. дітей, які зареєструвалися на сайті", - розповів він.

За словами С.Колебошина, запуск проекту є ще одним додатковим способом підготовки до ЗНО.

"Наприклад, для дітей із сільської місцевості, де може не бути хорошого репетитора, але в дитини є бажання і можливість учитися. Ще це унікальна можливість для дітей, які пов'язують своє майбутнє з Україною, але наразі перебувають на тимчасово окупованих територіях" - сказав він.

Виконувач обов'язків директора Українського центру оцінювання якості освіти Валерій Бойко також повідомив, що Український центр сьогодні порівняно з попередніми роками спостерігає реальне збільшення охочих узяти участь у пробному ЗНО.

"Зареєструвалися на предмет, що тестувався цієї суботи, з української мови та літератури, 165 тис. абітурієнтів, 161 тис. з яких прийшли на пробне тестування. Щодо реєстрації на ЗНО, то на сьогодні вже зареєструвалися понад 300 тис. учасників", - наголосив він.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Рух "Маніфест 42" звернувся до президента з пропозиціями щодо запобігання тиску правоохоронців на бізнес

Чисельність вовків в Україні різко зменшилася до 2 тисяч, необхідні законодавчі зміни для збереження популяції

Обстріли росіянами ХФТІ у 2022 р. мали на меті завдання шкоди атомному об'єкту, їх і кваліфіковано як екоцид

За три роки роботи екологічних прокуратур викрито понад сотню злочинних груп, які скоювали злочини у сфері надро- та лісокористування

Заступниця генпрокурора Літвінова: Розслідуємо воєнні злочини РФ проти довкілля, працюємо над притягненням злочинців до відповідальності

Новий керуючий заарештованими активами замість "ЖК "Воздвиженка" буде обраний до 12 червня - голова АРМА

Німецька MC-Bauchemie має намір інвестувати EUR 1,5 млн у розширення виробництва сухих будівельних сумішей

Понад 85% українців виступають за визнання нелегітимності правління Путіна й розрив усіх відносин із РФ, крім гуманітарних, - соцопитування

Українці найкраще ставляться до Канади, Латвії та Великої Британії, ставлення до Польщі та США суттєво погіршилося - соцопитування

Відправлення в Україну підрозділів країн-союзниць підтримують 3/4 українців - соцопитування

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА