16:02 12.06.2019

Громадські організації Донбасу виступають за створення онлайн-платформи для проектів із розвитку постраждалих територій

1 хв читати

Київ. 12 червня. ІНТЕРФАКС-УКРАЇНА - Громадські організації Донецької та Луганської областей пропонують створити онлайн-платформу для проектів із розвитку територій, що постраждали внаслідок воєнних дій.

"Ми пропонуємо платформу, на якій розміщуватимуться проекти, а донори прийматимуть рішення, які з них фінансувати", - сказав голова громадської спілки "Міжнародна асоціація "Євростратегія" Леонід Ігнатьєв на прес-конференції в агентстві "Інтерфакс-Україна" в середу.

За його словами, онлайн-платформа допоможе інвесторам і донорам зорієнтуватися в запропонованих проектах.

Ігнатьєв зазначив, що проекти пропонуватимуть територіальні громади. "Наразі вони готують перші соціальні проекти", - сказав він.

За словами голови громадської спілки "Рада соціального інвестування" Сергія Судніка, платформа допоможе залучити кошти на соціальні проекти для вирішення системних проблем.

"Ми говоримо насамперед про надійний, прозорий інструмент", - сказав Суднік, наголосивши, що Рада соціального інвестування має намір адмініструвати цю платформу.

"Цей проект є одним із найважливіших для України і для територій, які постраждали внаслідок конфлікту", - сказала президент громадської організації "Конгрес жінок світу" Тетяна Щербак.

Вона повідомила, що громадськість звертається до президента України Володимира Зеленського з проханням підтримати цю ініціативу.

"Ми звертаємося сьогодні до пана президента з проханням підтримати цю ініціативу, просимо визначити відповідальних осіб, створити необхідні умови для його реалізації та просимо звернутися до міжнародних донорських організацій на підтримку цієї ініціативи", - сказала Щербак.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Аграрна цифрова революція: машини зі штучним інтелектом на українських полях - з точністю до рослини

"Український інститут майбутнього" пропонує нову ліберальну податкову реформу "4 по 10"

ВР пропонують замінити кримінальну відповідальність на адміністративну за зберігання зброї для самозахисту та її виготовлення без ліцензії - Устінова

"Авто-Регіон" у 2024 р. має намір збільшити частку турецьких Temsa на ринку автобусів України до 10% за рахунок шкільних

Лікарі та фармацевти вимагають активізувати боротьбу з нелегітимною рекламою фейкових ліків із використанням провідних медичних брендів

Виробники біометану закликають Раду невідкладно прийняти закон про відкриття його експорту

Частка позичальників мікрокредитів до зарплати після вторгнення РФ зросла з 42% до 67% - дослідження

Зовнішню політику української влади підтримують 70% громадян - соцопитування

Країни Балтії, Велика Британія, Німеччина, Канада та США лідирують у рейтингу позитивного ставлення до них українців, РФ очолює антирейтинг

В Україні 84% підтримують вступ до ЄС, 77% позитивно ставляться до НАТО - соцопитування

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА