13:10 09.07.2020

У Києві оприлюднено записи розмов із голосами, схожими на голоси Порошенка та Путіна

2 хв читати

Київ. 9 липня. ІНТЕРФАКС-УКРАЇНА - Народний депутат України Андрій Деркач оприлюднив у четвер записи розмови з голосами, схожими на голоси п'ятого президента України Петра Порошенка та президента РФ Володимира Путіна.

На прес-конференції в агентстві "Інтерфакс-Україна" Деркач зазначив, що ця розмова, за його даними, відбулася 30 квітня 2015 року.

На записі чутно, як людина з голосом, схожим на голос Порошенка, говорить про те, що "проект миротворців у наших західних партнерів великого ентузіазму не викликає". Співрозмовник відповідає: "Нехай Лавров із Клімкіним це обговорюють".

"Я готовий подумати про перспективи економічні, тому що там ситуація важка і переходить до незворотних речей..., - говорить також людина із голосом Порошенка. - Для того, щоб ефективно готувалися повноцінні мінські контактні групи, наші колеги - Гайді, Кучма з Демченком і представник Росії збиралися і планували порядок денний, планували проекти рішень. Було б доцільним, може, приїде цей представник у Київ, вони зустрілися б із Гайді. Поки що немає діалогу, нехай приїде, пропрацює. Ми з Мінська з порожніми руками виходити не повинні".

Він також вітає співрозмовника зі святом 1 травня. "Дякую, з наступаючим. Раніше це називали День міжнародної солідарності трудящих, я не знаю, в Росії змінили цю назву?" "Та хрін його знає", - відповідає людина з голосом, схожим на голос Путіна.

"Ми з вами люди трудящі, може, і до солідарності прийдемо", - говорить людина з голосом, схожим на голос Порошенка. "Офіційно воно називається свято весни і праці, от як…" - відповідає співрозмовник. "Ви там як, справляєтеся зі всім?" - запитує він зі свого боку. "Справляюся. Дедалі легше, тому що вибудовується вже якась вертикаль. Але політичну стабілізацію в умовах економічних проблем, м'яко кажучи, вибудовувати непросто. Довгої черги з охочих на посаду українського президента не спостерігається".

"Даремно ви так думаєте. Україна - цікава і красива країна", - говорить інший голос. "Я пишаюся тим, що в мене рейтинг підтримки й довіри не падає", - відповідає людина з голосом, схожим на голос Порошенка. "Ну і слава Богу. Це дуже важливо, щоб люди довіряли", - говорить його співрозмовник.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Аграрна цифрова революція: машини зі штучним інтелектом на українських полях - з точністю до рослини

"Український інститут майбутнього" пропонує нову ліберальну податкову реформу "4 по 10"

ВР пропонують замінити кримінальну відповідальність на адміністративну за зберігання зброї для самозахисту та її виготовлення без ліцензії - Устінова

"Авто-Регіон" у 2024 р. має намір збільшити частку турецьких Temsa на ринку автобусів України до 10% за рахунок шкільних

Лікарі та фармацевти вимагають активізувати боротьбу з нелегітимною рекламою фейкових ліків із використанням провідних медичних брендів

Виробники біометану закликають Раду невідкладно прийняти закон про відкриття його експорту

Частка позичальників мікрокредитів до зарплати після вторгнення РФ зросла з 42% до 67% - дослідження

Зовнішню політику української влади підтримують 70% громадян - соцопитування

Країни Балтії, Велика Британія, Німеччина, Канада та США лідирують у рейтингу позитивного ставлення до них українців, РФ очолює антирейтинг

В Україні 84% підтримують вступ до ЄС, 77% позитивно ставляться до НАТО - соцопитування

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА