13:15 12.08.2020

Одесити знову готові підтримати на виборах мера Труханова - опитування

2 хв читати

Київ. 12 серпня. ІНТЕРФАКС-УКРАЇНА - Чинний мер Одеси Геннадій Труханов має найбільшу серед можливих кандидатів на посаду міського голови підтримку одеситів, свідчать результати соцопитування Центру суспільного розвитку "Інтер-акція", презентовані на прес-конференції в агентстві "Інтерфакс-Україна" в середу.

Згідно з результатами опитування, 27,9% респондентів (серед тих, хто визначився) підтримали б кандидатуру Труханова на виборах міського голови, якби вони відбувалися найближчої неділі.

За лідера Української морської партії Сергія Ківалова проголосували б 18,9% опитаних, за народного депутата (фракція "Слуга народу") Олексія Леонова - 11,9%, за засновника "Інтернет партії України" Дмитра Голубова - 9,6%, народного депутата з фракції "Опозиційна платформа - за життя" Миколу Скорика - 8,9%, за голову виконавчого комітету Національної ради реформ Міхеіла Саакашвілі - 8,5%, за екс-мера Одеси Едуарда Гурвіца - 5,8%, за нардепа фракції "ОПЗЖ "Тетяну Плачкову - 4,4%, за іншого кандидата - 4%, а не визначились 20,2%.

Якби до другого туру виборів мера пройшов Труханів, то його б підтримали 45,8% одеситів. За Ківалова у другому турі проголосували б 31,2% опитаних. Не визначились, за кого голосувати в другому турі, 23% респондентів.

Окрім цього соціологи з'ясували, що якби вибори до міської ради Одеси відбувалися найближчої неділі, то партія "Слуга народу" отримала б 23,9% підтримки виборців, які визначилися з вибором. За "ОПЗЖ" проголосували б 21,2% респондентів, за партію "Довіряй справам" - 17,3%, за "Українську морську партію" - 13,2%, партію Шарія - 5,0%, за "Європейську солідарність" - 4,9%, за ВО "Батьківщина" - 4,6%, за Національний корпус - 3,3%, за партію "Сила і честь" - 2,5%, за партію "Голос" - 2,3%, за іншу партію - 1,8%. Не визначились, яку партію підтримати на виборах до міськради, 16% опитаних.

Опитування проводилося з 8 до 9 серпня в м. Одесі. Методом особистого інтерв'ю (face-to-face) було опитано 1500 громадян України віком від 18 років, котрі проживають у місті. Вибірка репрезентативна за віком, статтю. Помилка дослідження (похибка) не перевищує: 2,6% (для довірчої ймовірності 0,95 і відсотку відповідей 50); 2,2% (для довірчої ймовірності 0,95 і відсотку відповідей 25 і 75); 1,6% (для довірчої ймовірності 0,95 і відсотку відповідей 10 і 90).

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Рух "Маніфест 42" звернувся до президента з пропозиціями щодо запобігання тиску правоохоронців на бізнес

Чисельність вовків в Україні різко зменшилася до 2 тисяч, необхідні законодавчі зміни для збереження популяції

Обстріли росіянами ХФТІ у 2022 р. мали на меті завдання шкоди атомному об'єкту, їх і кваліфіковано як екоцид

За три роки роботи екологічних прокуратур викрито понад сотню злочинних груп, які скоювали злочини у сфері надро- та лісокористування

Заступниця генпрокурора Літвінова: Розслідуємо воєнні злочини РФ проти довкілля, працюємо над притягненням злочинців до відповідальності

Новий керуючий заарештованими активами замість "ЖК "Воздвиженка" буде обраний до 12 червня - голова АРМА

Німецька MC-Bauchemie має намір інвестувати EUR 1,5 млн у розширення виробництва сухих будівельних сумішей

Понад 85% українців виступають за визнання нелегітимності правління Путіна й розрив усіх відносин із РФ, крім гуманітарних, - соцопитування

Українці найкраще ставляться до Канади, Латвії та Великої Британії, ставлення до Польщі та США суттєво погіршилося - соцопитування

Відправлення в Україну підрозділів країн-союзниць підтримують 3/4 українців - соцопитування

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА