15:04 22.04.2021

Конкурс "Міс Україна-2021" відбудеться в жовтні

3 хв читати

Київ. 22 квітня. ІНТЕРФАКС-УКРАЇНА - Конкурс "Міс Україна-2021" відбудеться в жовтні в Палаці "Україна", повідомила глава комітету конкурсу "Міс Україна" Вероніка Щіпцова.

"Цього року конкурс "Міс Україна-2021" відбудеться. Ми плануємо його провести вже в жовтні в Палаці "Україна", - сказала Щіпцова на прес-конференції в агентстві" Інтерфакс-Україна "в четвер.

Вона зазначила, що призовий фонд конкурсу збільшено до 1 млн грн, а також було ухвалено рішення, що всі учасниці конкурсу отримають цінні призи та подарунки.

"Але не варто забувати, що 25 фіналісток боротимуться за головний приз - бажаний титул "Міс Україна", ексклюзивну корону і 500 тис. грн. Власниці титулу "Міс Земля" і "Міс Інтернешнл" отримають грошові винагороди по 250 тис. грн кожна", - зазначила Щіпцова.

За її словами, також змінилися вікові обмеження, і відтепер заявку на участь у конкурсі можуть подати дівчата від 17 до 26 років.

Журі конкурсу "Міс Україна" складатиметься і з українських знаменитостей, і з міжнародних зірок, експертів у сфері краси, моди й телебачення. Щіпцова повідомила, що гостями конкурсу, зокрема, стануть глава міжнародної ювелірної компанії Jacob & Co Джейкоб Арабо, а також відомий мандрівник і посол Міжнародного союзу охорони природи Юхан Нільсон.

"Уперше в історії конкурсу перед фіналом ми проведемо зйомку реаліті-шоу, яке відкриває для глядачів ексклюзивну інформацію про учасниць і бекстейдж-шоу "Міс Україна", - уточнила глава комітету конкурсу.

Переможниця фіналу конкурсу "Міс Україна -2021" представлятиме Україну на міжнародному конкурсі "Міс світу" в грудні в Пуерто-Рико.

Також Щіпцова зазначила, що у 2021 році вона стала власницею і главою комітету конкурсу, придбавши його за 1 млн грн.

"Для того, щоб вивести проект на значно вищий рівень, ми залучаємо і українські, і міжнародні бренди", - пояснила вона.

За її словами, цього року було прийнято рішення докорінно змінити підхід у підготовці конкурсу "Міс Україна", оскільки йому виповнюється 30 років. "Ми готуємо яскраве та наймасштабніше шоу за всю історію конкурсу", - наголосила Щіпцова.

Відкриті кастинги планується провести в усіх найбільших містах України, і першим містом на карті туру стане Одеса, про місце й дату проведення відбору буде повідомлено в соціальних мережах конкурсу.

"Потрапити на кастинг дуже просто. Для цього необхідно лише заповнити анкету на сайті missukraine.ua, після цього кастинг-менеджери конкурсу зв'язуються з потенційними претендентками й дають усю необхідну інформацію про подальші дії та етапи проведення конкурсу. Щодо відкритих кастингів - достатньо тільки прийти в певний час у певне місце і заповнити анкету вже на місці", - сказала глава комітету конкурсу.

Щіпцова поінформувала, що потенційна претендентка на участь у "Міс Україна" повинна мати зріст від 168 см, вік від 17 до 26 років, громадянство України, не мати дітей, не бути заміжньою зараз або в минулому. Водночас кастинг-менеджери звертають увагу також на особисті якості, такі як рівень знання англійської та української мов, активну соціальну позицію, бажання брати участь у різних соціальних проектах, чисту репутацію і мотивацію дівчини до участі в конкурсі, її бажання перемогти.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Німецька MC-Bauchemie має намір інвестувати EUR 1,5 млн у розширення виробництва сухих будівельних сумішей

Понад 85% українців виступають за визнання нелегітимності правління Путіна й розрив усіх відносин із РФ, крім гуманітарних, - соцопитування

Українці найкраще ставляться до Канади, Латвії та Великої Британії, ставлення до Польщі та США суттєво погіршилося - соцопитування

Відправлення в Україну підрозділів країн-союзниць підтримують 3/4 українців - соцопитування

Із зовнішніх процесів на Україну найгірше впливають проблеми у відносинах із Польщею, ситуація у США та політика уряду Угорщини - соцопитування

ТОВ "ЖК "Воздвиженка" попросило владу втрутитися в ситуацію з АРМА щодо заміни управителя заарештованими активами

Асоціації виробників будматеріалів працюють над відповідністю своєї продукції для оборони стандартам НАТО - президент ВСВБ

Україні необхідні стандарти з переробки будівельних відходів руйнувань - президент ВСВБ

Споживання цементу в Україні 2023 року зросло на 17% - асоціація "Укрцемент"

Мережа лабораторій "Ескулаб" виконує свої зобов'язання, але конфлікт між власниками зриває плани розвитку компанії

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА