16:11 26.04.2021

До ВР упевнено проходять чотири партії - UIF

2 хв читати

Київ. 26 квітня. ІНТЕРФАКС-УКРАЇНА - Політична партія "Слуга народу", "Опозиційна платформа - За життя", "Європейська солідарність", "Батьківщина" впевнено проходять до Верховної Ради.

Про це свідчать результати соціологічного дослідження на тему "Як війна і коронавірус впливають на рейтинги політиків", проведеного Українським інститутом майбутнього (UIF) за сприяння "Нью Імідж маркетинг груп" із 9 до 18 квітня і презентованого в інформаційному агентстві "Інтерфакс-Україна" в понеділок.

За даними соціологічного дослідження, якби парламентські вибори відбулися найближчої неділі, 19% респондентів, які визначилися і підуть на вибори, віддали б голоси за партію "Слуга народу", 18% за партію "Опозиційна платформа - За життя", 16% за партію "Європейська солідарність", 14% за партію "Батьківщина", 6% - за партію "Сила і честь".

Лідерами в антирейтингу партій є "Опозиційна платформа - За життя" і "Європейська солідарність". Відповідно 22% і 20% респондентів не готові за них голосувати. Водночас 12% не готові віддавати голоси на парламентських виборах за партію "Слуга народу".

Більшість громадян (72%) заявляють про своє бажання голосувати на парламентських виборах. Ще 23% не мають такого наміру, 5% не змогли відповісти.

Серед тих, хто не має наміру голосувати на парламентських виборах, третина мотивують це тим, що не вірять у вирішальну роль свого голосу, і ще кожен п'ятий не бачить гідних довіри політичних сил.

Соціологічне дослідження проводили методом face-to-face за структурованою інтерактивною анкетою. Аудиторія: населення України віком від 18 років і старше у всіх областях, окрім тимчасово окупованих територій Криму і Донбасу. Обсяг вибіркової сукупності становив 2 400 респондентів.

Похибка репрезентативності дослідження з довірчою ймовірністю 0,95 не перевищує 2,05%.

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Німецька MC-Bauchemie має намір інвестувати EUR 1,5 млн у розширення виробництва сухих будівельних сумішей

Понад 85% українців виступають за визнання нелегітимності правління Путіна й розрив усіх відносин із РФ, крім гуманітарних, - соцопитування

Українці найкраще ставляться до Канади, Латвії та Великої Британії, ставлення до Польщі та США суттєво погіршилося - соцопитування

Відправлення в Україну підрозділів країн-союзниць підтримують 3/4 українців - соцопитування

Із зовнішніх процесів на Україну найгірше впливають проблеми у відносинах із Польщею, ситуація у США та політика уряду Угорщини - соцопитування

ТОВ "ЖК "Воздвиженка" попросило владу втрутитися в ситуацію з АРМА щодо заміни управителя заарештованими активами

Асоціації виробників будматеріалів працюють над відповідністю своєї продукції для оборони стандартам НАТО - президент ВСВБ

Україні необхідні стандарти з переробки будівельних відходів руйнувань - президент ВСВБ

Споживання цементу в Україні 2023 року зросло на 17% - асоціація "Укрцемент"

Мережа лабораторій "Ескулаб" виконує свої зобов'язання, але конфлікт між власниками зриває плани розвитку компанії

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА