14:37 09.07.2021

Організатори київського Міжнародного європейського університету за рік роботи інвестували в проект понад $3 млн

2 хв читати

Інвестиції у проект створення і розвитку Міжнародного європейського університету (МЄУ) в Києві за перший рік його розвитку перевищили $3 млн, повідомила засновник і проректор з науково-педагогічної роботи і міжнародних зв'язків університету Алла Наволокіна агентству "Інтерфакс-Україна" після прес-конференції в агентстві у четвер.

"На сьогодні в нашому вузі навчається 850 іноземних студентів з більш ніж 40 країн світу", - уточнила проректор.

За її словами, навчання в науково-освітніх інститутах ведеться за семи напрямами: школа бізнесу, архітектурно-інженерна, мовна, медична, ІТ, юридична та школа мистецтв. У рамках впровадження європейських стандартів освіти понад 25% дисциплін студенти можуть вибирати вільно, не тільки за своєю спеціальністю, уточнила Наволокіна.

Вона додала, що ще однією особливістю університету є система навчання людини упродовж усього життя - до 93 років.

Як зазначив на прес-конференції голова ради сприяння розвитку МЕУ, академік АПН України Анатолій Толстоухов, університет прагне вивести українську освіту на новий якісний рівень.

"На сьогодні в світі почався процес укрупнення університетів: як і шкіл, їх стане значно менше. Специфіка нашого університету полягає в тому, що не менше 2/3 студентів повинні бути представниками інших країн", - сказав він.

За його словами, така схема дозволяє збагачуватися досвідом світової освіти в Україні.

Наволокіна додала, що всі викладачі, студенти та молодший персонал в університеті вільно спілкуються англійською мовою.

МЕУ, згідно з інформацією на сайті, заснований у Києві в 2019 році, серед співзасновників громадяни України і Австрії, має власний освітній корпус у Києві за адресою Магнітогорська, 1б.

Згідно держреєстру, власником приватної установи вищої освіти "Міжнародний європейський університет" зі статутним капіталом 14,2 млн грн через ТОВ "Полімед-К" є Сергій Рижков.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Аграрна цифрова революція: машини зі штучним інтелектом на українських полях - з точністю до рослини

"Український інститут майбутнього" пропонує нову ліберальну податкову реформу "4 по 10"

ВР пропонують замінити кримінальну відповідальність на адміністративну за зберігання зброї для самозахисту та її виготовлення без ліцензії - Устінова

"Авто-Регіон" у 2024 р. має намір збільшити частку турецьких Temsa на ринку автобусів України до 10% за рахунок шкільних

Лікарі та фармацевти вимагають активізувати боротьбу з нелегітимною рекламою фейкових ліків із використанням провідних медичних брендів

Виробники біометану закликають Раду невідкладно прийняти закон про відкриття його експорту

Частка позичальників мікрокредитів до зарплати після вторгнення РФ зросла з 42% до 67% - дослідження

Зовнішню політику української влади підтримують 70% громадян - соцопитування

Країни Балтії, Велика Британія, Німеччина, Канада та США лідирують у рейтингу позитивного ставлення до них українців, РФ очолює антирейтинг

В Україні 84% підтримують вступ до ЄС, 77% позитивно ставляться до НАТО - соцопитування

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА