15:00 25.07.2019

Товари для вагітних, мам та новонароджених у медмагазині "Ортоп"

3 хв читати

Народження дитини та період вагітності — дуже важливий час у житті кожної жінки. Вкрай необхідно забезпечити максимальний комфорт задля зменшення ризику різноманітних ускладнень. В цьому допоможуть товари для мам і новонароджених, в широкому асортименті представлені у інтернет-медмагазині “Ортоп”. Молода мама зможе вибрати все необхідне для себе та свого малюка. Розглянемо групи товарів, доступних у нашому магазині.

Все для годування

Навіть якщо дитина на грудному вигодовуванні, необхідно мати набір дитячого посуду для годування. Малюку потрібно давати чисту водичку, або зціджене молоко, коли немає можливості прикласти його до грудей. А коли дитина вживає прикорм, пляшечка — незамінний аксесуар.

У нас ви можете придбати:

- Посуд для годування. Включає в себе чашки-непроливайки та термопляшки. Вони мають спеціальну конструкцію, яка перешкоджає проливанню вилитої в неї рідини, зберігаючи необхідну температуру. При виготовленні використовуються абсолютно безпечні матеріали.

- Пляшечки і соски. Щоб малюку було комфортно їсти чи пити з пляшечки, соски за формою та відчуттями мають максимально нагадувати мамині груди. Медтехніка від провідних виробників зменшує ризик потрапляння повітря у ротик немовля. Це знижує ризик кольок та відрижки.

- Стерилізатори та підігрівачі для пляшечок. Оскільки організм новонародженого дуже сприйнятливий до впливу мікроорганізмів, важливо запастись спеціальним стерилізатором, який за короткий час вбиває всі побутові мікроби. Підігрівач, в свою чергу, збереже температуру дитячого харчування на необхідному рівні та швидко розігріє його.

Догляд за дітьми

- Розвиваючі килимки. Чудовий засіб для гармонійного розвитку пізнавальної активності дитини. Має яскравий дизайн, безпечну конструкцію та сприяє розвитку слуху, тактильних відчуттів, а також дрібної моторики.

- Радіоняні — незамінний пристрій для зайнятих батьків. Складаються з двох блоків — дитячого та батьківського, а також можуть мати односторонній та двосторонній зв'язок. Дозволяють слідкувати за малюком, який знаходиться у іншій кімнаті, та вчасно реагувати на його плач або зміну поведінки.

- Дитячі ваги — спеціальні ваги для точного вимірювання ваги немовляти. Бувають механічні та електронні.

Бандажі до та післяпологові

Оскільки при вагітності значно підвищується навантаження на спину, живіт та ноги, важливо носити спеціальний одяг або бандаж. Він додатково захистить вразливі частини тіла, полегшить деякі симптоми, а також прискорить відновлення після пологів.

Компресійний трикотаж для вагітних

На останніх термінах вагітності та при пологах є великий ризик утворення тромбів в ногах. Аби уникнути серйозних ускладнень, лікарі рекомендують носити компресійні колготи та панчохи. Вони бувають лікувальні та профілактичні. Лікувальний трикотаж варто використовувати лише після консультації з лікарем.

Грудне вигодовування

У годуючої мами не завжди є можливість прикласти малюка до грудей. В нагоді стане молоковідсмоктувач — спеціальний пристрій, який дозволить без болі та зайвих зусиль зцідити молоко або стимулювати його виділення. Можна придбати як механічні, так і автоматичні моделі.

Доставка

Медичний магазин “Ортоп” Пропонує широкий асортимент товарів на своєму офіційному сайті. Вам навіть не потрібно виходити з дому, щоб зробити замовлення. Всі товари поділені на категорії та супроводжуються детальним описом.

Доступний як готівковий, так і безготівковий спосіб оплати. За допомогою компанії Нова Пошта можлива доставка в будь-яку точку України. Якщо ви мешкаєте в Києві, наш кур’єр доставить товар в межах 3 діб.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА