10:29 19.08.2019

BDO в Україні надаватиме послуги з кібербезпеки

2 хв читати

1 серпня 2019 року компанія BDO в Україні оголосила про початок роботи напряму кібербезпеки.

Надання послуг діагностики й захисту важливої інформації та інфраструктури в кіберпросторі є відповіддю на запит клієнтів BDO в Україні та базується на глобальній експертизі мережі BDO.

Керівництвом BDO в Україні цей напрям визначений як один із стратегічних у 2019-2020 роках, тому заплановано швидкий організаційний та технологічний розвиток команди напряму кібербезпеки.

Андрій Боренков, керівник напряму Advisory відзначив: "Кібербезпека підприємства вже давно перестала бути проблемою IT-директора або IT-відділу. Несанкціонований доступ до інфраструктури призводить до витоку інформації, фінансовим і репутаційним втратам. Проникнення в критичні IT-системи безпосередньо впливає на безперервність бізнес-процесів, вартість компанії, призводить до втрати конкурентної переваги й викривлення фінансової звітності.

Для BDO в Україні кібербезпека – це добре знайомий напрямок. Існуючі практики компанії відзначені у світі та професійному середовищі серед найкращих, адже вони ґрунтуються на досвіді, який ми набули виконуючі складні завдання в державному та фінансовому секторах, які знаходяться на передовій кібератак.

Керівником напряму кібербезпеки призначено Андрія Слободяника, добре відомого в Україні й за кордоном фахівця з кібербезпеки та успішного топ-менеджер великих IT-компаній (MTI Group, ISSP)".

Керівник напряму BDO Кібербезпека Андрій Слободяник: "Наш консалтинговий сервіс спрямований на забезпечення готовності компаній клієнтів до будь-яких сучасних викликів кіберпростору. Ми пропонуємо цілий ряд можливостей для розробки, створення та впровадження кіберзахисту.

BDO Кібербезпека впроваджує інноваційні методи, які зазвичай використовуються лише в чутливих галузях промисловості, таких як оборонні та військові організації, де існує нульова толерантність до втрати суто конфіденційних даних або іншого впливу на порушення даних.

Наші сучасні методології і практики розроблені з долученням професіоналів з різних галузей, серед яких – досвідчені спеціалісти з кіберзахісту та IT, експерти з операційної діяльності та конфіденційності даних, бізнес-консультанти".

Інформація про BDO:

BDO є п'ятою за величиною світовою мережею аудиторських і консалтингових компаній з більш ніж 80 000 співробітниками в 162 країнах. BDO в Україні є членом глобальної мережі BDO з 1997 року і надає українським клієнтам послуги з аудиту, консалтингу, податкові та юридичні послуги, консультації по управлінню та IT, фінансові консультації, послуги зі сталого розвитку та оцінки.

З травня 2016 року BDO в Україні має виняткове право поширювати ліцензії на використання програмного забезпечення SAP, а також надавати повний спектр послуг з впровадження та навчання продуктам SAP із фокусом на SAP Business One.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА