13:26 28.10.2019

Прибирання квартири: 7 секретів генерального прибирання від професійних клінерів

3 хв читати

Генеральне прибирання квартири завжди займає багато часу і сил, та й сам процес не всім до душі. Але все ж, без наведення порядку в квартирі не обійтися.

А хто знає про прибирання більше, ніж співробітники професійної клінінгової компанії? Звичайно, ніхто! І сьогодні фахівці клінінгової компанії "Уборка Эксперт" ексклюзивно готові поділитися своїми секретами, як зробити генеральне прибирання квартири простим завданням, від якого не виникає мандраж по всьому тілу. Читайте, запам'ятовуйте та застосовуйте на практиці.

1. Якісний інвентар.

Якщо ви хочете полегшити свою працю, купіть хороший пилосос, швабру, посудомийку та інше обладнання, яке дозволить автоматизувати основні процеси. Ви навіть не уявляєте, скільки часу і сил вони допоможуть заощадити. Не варто шкодувати на інвентар гроші - ви купуєте його раз в декілька років, і в перерахунку на термін служби, це реальні копійки.

2. Присвячуйте прибиранню менше часу, але кожен день.

Не намагайтеся навести ідеальну чистоту в будинку за один день - цей процес дуже втомлює. Приділяйте прибиранню потроху часу щодня - 15-30 хвилин достатньо. Сьогодні вимийте підлогу, завтра - санвузол, на вихідних вікна. І перемикайтеся з завдання на завдання: якщо не встигли вимити вікна за півгодини, зробіть перерву і попрацюйте за комп'ютером або сходіть на прогулянку.

3. Зверніться до професіоналів.

Якщо планується великий список робіт, викличте фахівців клінінгової компанії. Вартість клінінгових послуг сьогодні цілком доступна. Ви можете замовити як окремі послуги: наприклад, миття вікон або чистку килимів, так і комплексне прибирання квартири.

4. Розділіть обов'язки.

Навіть якщо ви домогосподарка і порядок в домі - ваш основний обов'язок, це не означає, що ви повинні все тягнути на своїх плечах. Діти цілком можуть самі прибрати за собою іграшки, а чоловік - винести сміття та помити посуд. Психологи запевняють, що розподіл обов'язків і спільне виконання домашньої роботи зміцнить сім'ю, а ваші близькі будуть більше цінувати вашу працю.

5. У кожної речі - своє місце.

Правило "Якщо не смітити - не потрібно буде прибирати", частково працює. Якщо у кожної речі буде своє місце і ви будете відразу прибирати її, то наведення порядку буде займати менше часу. Повісити парасольку, розставити посуд по шафках, прибрати і помити все відразу після приготування їжі, - недовго і не складно. А ось розбирати завали раз в день або раз на тиждень вже проблематично.

6. Не відкладайте все на завтра.

Заздалегідь сплануйте, коли ви будете робити генеральне прибирання і ні в якому разі не переносьте заплановане. Якщо в цей день у вас зовсім немає настрою або з'явилися нові справи, зробіть так, щоб знайшовся час і на прибирання, або запросіть фахівців. Але завдання в щоденнику в результаті повинно бути закрите.

7. Перетворіть прибирання в забаву.

Придумайте, як перетворити на ту чи іншу задачу в квест або захоплюючу гру. Розбираючи речі в шафі, можна уявити себе моделлю або стилістом, - і рутинна робота відразу піде веселіше.

Генеральне прибирання ні в якому разі не повинне стати для вас неприємним та стомлюючим обов'язком. Ваша мета - жити в чистоті, а як ви досягнете ідеального порядку - прибираючи самостійно або звернувшись за допомогою в клінінгову компанію - не важливо!

Ознайомитися з цінами на клінінгові послуги ви можете на нашому сайті.

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

5 причин, чому стежити за футболом варто на Sport.ua

Тиждень з Київською оперою на Подолі – 22 – 28 квітня

Лана Зеркаль закликає до прискорення інтеграції енергетичних ринків та залучення приватного сектору

Бейсболки: чому варто придбати та як вибрати ідеальну модель

70 тисяч літрів пального передала мережа ОККО для критичної інфраструктури Харківщини – перша віцепремʼєрка

Житловий комплекс компанії DIM "Новий Автограф" отримав поштову адресу

Від класики до стрітстайлу: різноманітність стилів у чоловічому одязі

Кримінальна відповідальність за незаконний обіг наркотиків: поговоримо чесно й без хайпу

Десантники з 80-ї ОДШБр отримали комплекс розвідки та знищення вартістю 50 млн грн від ОККО та "Повернись живим"

ЖК "Воздвиженка" звернулось до Президента та РНБО з приводу ризиків для інституту управління заарештованим майном через дії АРМА

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА