14:58 19.12.2019

"Донбасенерго" повідомляє про відкриття в місті, де працює Слов'янська ТЕС, нового кафе "Зоря"

2 хв читати

19 грудня п. р. у місті Миколаївці, де розташована Слов'янська ТЕС, гостинно відкрилося кафе "Зоря". Стильний дизайн інтер'єру, атмосфера, що сприяє приємному відпочинку, страви європейської кухні, жива музика – тут створена затишна обстановка й продумано все до дрібниць.

Новий заклад очікує на своїх відвідувачів у приміщенні однойменного готелю, побудованого "Донбасенерго" в центрі міста.

Шеф-кухар Роман Сапаров, спеціально запрошений до Миколаївки з Києва, де пропрацював понад 15 років у столичних кафе й ресторанах, готовий запропонувати відвідувачам "Зорі" новинки високої кухні й здивувати їх власною майстерністю. Кафе пропонує холодні й гарячі закуски, різноманітні салати, м'ясо, птицю, морську й річкову рибу, мангальне меню. У барі – широкий асортимент алкогольних напоїв і безалкогольних коктейлів, різних видів кави, чаю та прохолодних напоїв. 

Кафе "Зоря" обіцяє стати улюбленим закладом містян, де можна організувати будь-який захід – від романтичних побачень, сімейного свята й дружньої вечері до ділової бізнес-зустрічі, корпоративної вечірки й весільного застілля. Дві банкетні зали розраховані на проведення заходів для 72 персон.

Для зручності відвідувачів розроблено кілька видів меню комплексних сніданків, меню для фуршетних столів. Незабаром тут зможуть запропонувати й комплексні обіди. Уже приймаються замовлення від підприємств і організацій на обслуговування корпоративів, банкетів, кава-пауз і кейтерингів як безпосередньо в кафе (з наданням конференц-залу), так і на виїзді.

Довірившись професіоналізму кухарів і майстерності обслуговуючого персоналу, ви не пошкодуєте про вибір цього затишного колоритного місця!

Кафе "Зоря" перебуває на балансі структурної одиниці ПАТ "Донбасенерго" – "Енергосоцінвест".

Для довідки: станом на 01.12.2019 р. 60,86 % акцій ПАТ "Донбасенерго" належать Приватному акціонерному товариству "ЕНЕРГОІНВЕСТ ХОЛДИНГ", 25 % + 1 акція – державі в особі Фонду державного майна України, 14,14 % – іншим міноритарним акціонерам.

ПАТ "Донбасенерго" об’єднує дві електростанції – Слов’янську та Старобешівську ТЕС (остання з 2014 р. перебуває на не підконтрольній Україні території). З березня 2017 р. показники виробничої діяльності активів, розташованих на тимчасово окупованій території в Донецькій області, не включаються до звітності "Донбасенерго" у зв’язку з призупиненням управління.

Установлена потужність Слов’янської ТЕС становить 880 МВт.

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА