11:10 24.12.2019

INTEGRITES стала єдиною юридичною фірмою в Україні, одразу два експерти якої отримали визнання WWL: Arbitration 2020

2 хв читати

INTEGRITES стала єдиною юридичною фірмою в Україні, в якій одразу два експерти з арбітражу з восьми відзначених отримали визнання міжнародного довідника Whos Who Legal: Arbitration 2020. Видання відзначає глибоку експертизу Олени Перепелинської, партнера та керівника практики міжнародного арбітражу INTEGRITES, та вважає її одним з провідних фахівців у сфері арбітражу. Сергій Уваров, радник практик міжнародного арбітражу та вирішення транскордонних судових спорів, вже третій рік поспіль отримує визнання Who’s Who Legal: Arbitration у категорії Future Leaders-Non-partners. В ній традиційно фігурують молоді амбітні юристи віком до 45 років.

Олена Перепелинська – Президент Української Арбітражної Асоціації та член Міжнародного арбітражного суду ICC. Її досвід роботи в міжнародному комерційному арбітражі становить понад 16 років. Олена по праву вважається одним із провідних експертів регіональної арбітражної спільноти. Її спеціалізація – міжнародний арбітраж та вирішення транскордонних спорів, особливо в сфері агробізнесу, роздрібної торгівлі та природних ресурсів. З 2003 року Олена виступала в якості арбітра і радника в більш ніж 120 арбітражних провадженнях за регламентами ICC, LCIA, SCC, SCAI, МКАС при ТПП РФ, МКАС і МАК при ТПП України, МАС при БілТПП, GAFTA, FOSFA, LMAA, UNCITRAL.

Who is Who Legal: Arbitration 2020 вважає Олену Перепелинську "видатним юристом у сфері арбітражу". Її відзначають як "дуже діяльного та працьовитого юриста з потужними інтелектуальними здібностями". 

Сергій Уваров спеціалізується у сфері комерційного та інвестиційного арбітражу, судових спорах, пов’язаних з арбітражем, та транскордонних комерційних спорах, особливо у сфері енергетики, зокрема, відновлюваної. Він брав участь в арбітражних провадженнях згідно з регламентами LCIA, SCC, ICC, UNCITRAL, JAMS, LMAA, МКАС при ТПП РФ та МКАС при ТПП України. Сергій представляв інтереси українських державних органів і державних підприємств в іноземних судах та міжнародних арбітражах. Він також консультував клієнтів з питань транскордонного банкрутства, щодо розслідувань шахрайства, у тому числі антикорупційних розслідувань, а також щодо визнання та виконання іноземних судових та арбітражних рішень в Україні. З 2017 року Сергій – Генеральний секретар Української Арбітражної Асоціації.

Who is Who Legal: Arbitration 2020 вважає, що він "має суттєвий досвід та значні професійні досягнення" в арбітражі. Один із колег по ринку зазначив: "Поза сумнівом, Сергій – це майбутня зірка арбітражу в Європі".

***

З 1996 року рейтинг Who’s Who Legal відзначає найкращих юристів у різних сферах права. У довіднику фігурують понад 24,000 приватних юристів та 2,500 юридичних консультантів у більш як 150 юрисдикціях. WWL Arbitration визнає експертизу 1926 арбітражних юристів з 1267 фірм та 97 юрисдикцій.  

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА