11:22 25.02.2020

Третина клієнтів "Івано-Франківськгаз Збуту" користується "особистим кабінетом"

2 хв читати
Третина клієнтів "Івано-Франківськгаз Збуту" користується "особистим кабінетом"

В січні поточного року в  "особистому кабінеті"  на сайті 104.ua зареєструвалися понад  8 тис клієнтів "Івано-Франківськгаз Збуту" - це рекордна кількість за місяць. Кількість реєстрацій в січні 2020 року на 32% більше ніж у січні 2019 році , та на 49% - ніж у січні 2018 року. Наразі "особистим кабінетом" користується понад 145 тис клієнтів компанії.

Можливості, які надає "особистий кабінет", дозволяють споживачам економити час. У більшості випадків відпадає необхідність відвідувати Центри обслуговування клієнтів - навіть  для звірки й уточнення оплат. В цьому онлайн-сервісі клієнти можуть подати свої показники лічильника, переглянути історію розрахунків, заплатити за спожитий газ, а також дізнатися ціну природного газу. Окрім того, в режимі онлайн можна надіслати запитання, залишити відгук чи записатися на прийом до керівників газового господарства. Всі звернення направляються до контакт-центру, який обробляє інформацію.

"Користувачі "особистого кабінету" мають можливість першими отримувати рахунки за спожитий газ.  Людям не потрібно очікувати рахунку в поштовій скриньці: вся інформація знаходиться в онлайн-сервісі, - розповідає директор ТОВ "Івано-Франківськгаз Збут" Юрій Пилипів. -  Передавши показання через онлайн-кабінет, уже за кілька годин споживач бачить суму нарахувань за спожитий газ. Це дуже зручно".

Інтерфейс кабінету – простий та зрозумілий. Додатково на сайті 104.ua є детальна інструкція користування кабінетом. Для реєстрації в "особистому кабінеті" на сайті 104.ua необхідно зайти в поле "Реєстрація", ввести номер свого особового рахунку, останню суму платежу чи номер лічильника та email. За необхідності, менеджери у Центрах обслуговування клієнтів завжди допоможуть пройти реєстрацію та нададуть вичерпні консультації.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА