13:55 27.10.2021

"Івано-Франківськгаз Збут" збільшує обсяги постачання електроенергії для бізнесу

2 хв читати
"Івано-Франківськгаз Збут" збільшує обсяги постачання електроенергії для бізнесу

ТОВ "Івано-Фраківськгаз Збут", що працює під брендом "ТВІЙ ГАЗЗБУТ", впродовж 2021 року збільшило обсяги постачання електроенергії бізнес-клієнтам та бюджетним організаціям. Кількість клієнтів, що обрали компанію постачальником, збільшилася з 0 у січні до 113 у жовтні.

"Обсяг реалізованої компанією електроенергії постійно зростає – якщо у  січні він становив 0, то вже у жовтні клієнтам поставлено 1 009  тис. кВт/год. електроенергії", – зазначив директор компанії Юрій Пилипів.

За його словами, клієнти обирають постачальником "Івано-Франківськгаз Збут" через вигідні умови співпраці, зокрема – відсутність штрафі за небаланси для групи Б, можливість сплачувати за послугу розподілу через постачальника, вибір найбільш зручного для конкретного споживача способу оплати з трьох – передплата, подекадна оплата чи післяплата.

Загалом з початку року компанія реалізувала близько 1,009 млн кВт/год. Переважна більшість споживачів, які купують енергоресурс – представники сфери обслуговування й роздрібної торгівлі, решта – переробної промисловості.

"Чимало наших клієнтів - представників бізнесу обрали пакетну пропозицію – газ + електроенергія. У цьому разі клієнт економить свій час та ресурси, адже взаємодіє з одним персональним менеджером, який допомагає вирішувати питання по обом енергоресурсам – формує та надсилає рахунки, коригує обсяги, консультує", - каже Юрій Пилипів.

ТОВ "Івано-Франківськгаз Збут" працює під брендом "ТВІЙ ГАЗЗБУТ", який використовують 17 надійних постачальників газу та електроенергії.

Умови постачання електроенергії можна знайти на офіційному сайті ТОВ "Івано-Франківськгаз збут". Щоб замовити послугу електропостачання або проконсультуватись з нашим менеджером звертайтесь за телефоном: (050) 373-34-80.

Довідка: ТОВ "Івано-Франківськгаз Збут" має ліцензію на право ведення діяльності із постачання електричної енергії відповідно Постанови НКРЕКП від 30 червня 2020 року за № 1248. На сьогоднішній день компанія постачає електроенергію лише непобутовим споживачам, готуючись до відкриття ринку електричної енергії для населення, що дозволить вирівняти конкурентні умови між постачальниками електричної енергії та постачальниками природного газу.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

5 причин, чому стежити за футболом варто на Sport.ua

Тиждень з Київською оперою на Подолі – 22 – 28 квітня

Лана Зеркаль закликає до прискорення інтеграції енергетичних ринків та залучення приватного сектору

Бейсболки: чому варто придбати та як вибрати ідеальну модель

70 тисяч літрів пального передала мережа ОККО для критичної інфраструктури Харківщини – перша віцепремʼєрка

Житловий комплекс компанії DIM "Новий Автограф" отримав поштову адресу

Від класики до стрітстайлу: різноманітність стилів у чоловічому одязі

Кримінальна відповідальність за незаконний обіг наркотиків: поговоримо чесно й без хайпу

Десантники з 80-ї ОДШБр отримали комплекс розвідки та знищення вартістю 50 млн грн від ОККО та "Повернись живим"

ЖК "Воздвиженка" звернулось до Президента та РНБО з приводу ризиків для інституту управління заарештованим майном через дії АРМА

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА