11:00 25.06.2021

Новий зручний формат – клієнти ТОВ "Івано-Франківськгаз Збут" можуть здійснювати оплату за розподіл електроенергії через постачальника

2 хв читати
Новий зручний формат – клієнти ТОВ "Івано-Франківськгаз Збут" можуть здійснювати оплату за розподіл електроенергії через постачальника

З червня 2021 року компанія ТОВ "Івано-Франківськгаз Збут" запровадила можливість для своїх клієнтів - представників бюджетних установ, малого та середнього бізнесу оплачувати за послугу розподілу електричної енергії через свого постачальника.

"Ми пропонуємо індивідуальний підхід до розрахунку ціни кожного споживача. Купуючи газ та електроенергію в одного надійного постачальника, який більше п’яти років працює на енергетичному ринку, ви економитимете час та операційні витрати, що виникають при паралельній роботі із різними постачальниками. Обравши нас, клієнт отримає персонального менеджера, який буде завжди на зв’язку для вирішення усіх питань щодо газу та електроенергії. Нова послуга додатково зекономить час та ресурси клієнта, який буде взаємодіяти тільки з менеджером свого постачальника замість двох компаній – оператора розподілу та постачальника", — зазначив директор ТОВ "Івано-Франківськгаз Збут" Юрій Пилипів.

Оплата за розподіл через постачальника спрощує для клієнтів ведення бухгалтерії. Один і той самий менеджер формує рахунок за розподіл і за постачання електроенергії, та надсилає його клієнту. Отримані від клієнта кошти за розподіл постачальник переводить на спецрахунок оператора системи розподілу.

По факту отримання послуги і сплати за неї той самий менеджер формує Акти на компенсацію послуги розподілу і на електроенергію.

Рахунок на розподіл формується до 25 числа кожного місяця на наступний місяць. Так само, як і при сплаті за послугу напряму оператору системи розподілу, клієнт сплачує його на умовах 100% передплати. Ціна на послугу розподілу буде тією самою, що і при безпосередній оплаті ОСР, оскільки тарифи на розподіл електроенергії регулюються державою.

При цьому, за постачання електроенергії клієнт сплачує згідно обраного ним графіку. Клієнти ТОВ "Івано-Франківськгаз Збут" можуть обрати один з трьох варіантів оплати: передплата, подекадна оплата і післяплата. У будь-якому варіанті, обраному клієнтом, можливо отримувати електроенергію з оплатою за послугу розподілу через постачальника.

Отримати необхідні документи для формування комерційної пропозиції від ТОВ "Івано-Франківськгаз Збут" можна звернувшись у Центри обслуговування клієнтів компанії чи написавши на електронну адресу [email protected]. Більше інформації можна дізнатися за телефоном +38(0342) 76 63 04 та 050 373 34 80

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА