11:07 17.06.2021

Тариф "Твій газ на зиму" заморожено

2 хв читати
Тариф "Твій газ на зиму" заморожено

Обіцяний запуск тарифу "Твій газ На зиму" у цьому сезоні не відбудеться. Причиною "заморожування" тарифу є стрімке зростання ціни на природний газ як в Україні, так і в Європі.

З моменту запуску річних тарифів на газ вартість блакитного палива у червні на Українській енергетичній біржі зросла на 30% до 12,14 гривень за кубометр (середньозважена ціна з ПДВ на умовах пост оплати). Ціна газу на нідерландському хабі TTF збільшилась на 23% і наразі складає 28,35 євро за Мегават/год.

Зростання ціни газу триває, незважаючи на закінчення опалювального сезону і низьку активність закачування ресурсу у підземні сховища. Тож ми не бачимо можливості запропонувати своїм клієнтам привабливі умови для створення власного газового запасу на зиму і скасовуємо запуск тарифу "Твій газ На зиму".

Споживачам, що використовують природний газ для опалення осель, фахівці ТОВ "Івано-Франківськгаз Збут", яке працює під брендом "ТВІЙ ГАЗЗБУТ", рекомендують обрати тариф "Твій газ Рівномірний платіж", який дозволяє уникнути великих сум у платіжках протягом опалювального сезону. Обравши тариф "Твій газ Рівномірний платіж", взимку ви можете сплачувати до 40% менше, ніж реально споживаєте.

Нагадуємо, що ви можете в будь-який час перейти на інший газовий тариф. При зміні тарифу внесені раніше кошти нікуди не подінуться, вони будуть зазначені як переплата на вашому особовому рахунку і ви зможете використати їх для оплати газу за іншим тарифом.

Вартість кубометру блакитного палива зафіксована на весь рік на позначці 7,99 гривень лише у тарифах "Твій газ Річний" і "Твій газ Рівномірний платіж".

Більше інформації про тариф і калькулятор для обчислення суми щомісячного платежу можна знайти тут: https://rivnomirnyi.gaszbut.com.ua

 

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА