14:20 09.04.2020

Рівень розрахунків за доставку газу на Львівщині в березні зменшився на 38%

2 хв читати
Рівень розрахунків за доставку газу на Львівщині в березні зменшився на 38%

Від початку карантину у Львівській області на 38% знизився рівень розрахунків за послуги з доставки газу. В умовах карантину, коли сім’ї знаходяться вдома і цілодобово користуються газом та іншими комунальними послугами, важливість безвідмовної роботи всієї критичної інфраструктури зросла в рази. Працівники АТ «Львівгаз» роблять все, для того аби забезпечити безперебійне та безаварійне газопостачання, сподіваючись на розуміння і підтримку споживачів.

АТ «Львівгаз» поділяє позицію про зупинення нарахування штрафних санкцій за прострочення оплати, щоб у такий спосіб допомогти споживачам пережити карантин. Також запроваджено мораторій на припинення доставки газу споживачам, котрі мають заборгованість за послугу.

В цих умовах клієнти «Львівгазу» мають всі можливості сплатити рахунки за доставку газу під час карантину дистанційно. Для них працюють онлайн-сервіси сайту 104.ua: особистий кабінет, мобільні додатки для Android та iOS, а також вайбер-бот. Окрім того, для споживачів компанія екстрено розробила експрес-реєстрацію, яка дозволяє автоматично згенерувати Особистий кабінет на сайті 104.ua. Все, що потрібно - зателефонувати із смартфону до контакт-центру за номером 067 21 77 104 та повідомити оператору номер свого особового рахунку (він є у квитанції кожного клієнта). Оператори самі зареєструють кабінет, а споживач отримає SMS-повідомлення, в якому будуть вказані логін та пароль до нього.

Нагадуємо, щоденно, 24 години на добу 7 днів на тиждень аварійна служба «Львівгазу» продовжує виїжджати та локалізовувати витоки газу, ремонтувати газопроводи, обслуговувати газорегуляторні та шафові регуляторні пункти, котрі понижують та підтримують необхідний тиск в мережах, а також дистанційно надавати послуги споживачам. Проводиться уся необхідна робота, щоб під час карантину у домівках споживачів був газ. Фахівці АТ «Львівгаз», які зараз працюють дистанційно, ведуть активну роботу з клієнтами компанії. 

Закликаємо споживачів, котрі мають таку можливість, сплачувати за послугу доставки газу вчасно. Ці кошти потрібні для забезпечення діяльності компанії та оплати праці газовиків. Споживачі оперативно можуть завантажити рахунки для оплати послуг доставки в Особистих кабінетах на сайті 104.ua та у viber-бот.

Інфомаційна довідка:

АТ «Львівгаз» - компанія, яка займається розподілом природного газу через розподільчі газопроводи на території Львівської області. Це найстаріше вітчизняне підприємство у своїй галузі, а також одне з найбільших за рівнем газифікації. Щороку компанія транспортує приблизно 1,5 мільярдів кубометрів природного газу до споживачів Львівщини. Природний газ потрапляє до споживачів Львівщини через розподільчі мережі АТ «Львівгаз». Загальна довжина розподільних газопроводів в області становить 24 712,284 км, з яких розподільні 16 638,736 км, та газопроводи-вводи 8 073,548 км. Регулювання тиску газу здійснюється за допомогою 4 267 газорегуляторних пунктів та 72 781 будинкових регуляторів.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА