11:35 25.05.2020

Споживачі "Житомиргаз Збут" заборгували 486 млн грн за блакитне паливо

2 хв читати
Споживачі "Житомиргаз Збут" заборгували 486 млн грн за блакитне паливо

Станом на 1 травня 2020 року клієнти ТОВ «Житомиргаз Збут» заборгували за газ 486 млн грн. Наразі, при зниженні ціни газу та зменшенні витрат на блакитне паливо після опалювального періоду є можливість погасити заборгованість. Для цього зручно використовувати онлайн-сервіси "Житомиргаз Збуту", які допомагають сплачувати за газ дистанційно.

Всього заборгували за газ  272 тис клієнтів ТОВ «Житомиргаз Збуту». З них майже  33 тис споживачів мають борг від 1 тис до 5 тис грн., а 1 353 неплатників накопичили борги на суму понад 10 тис грн.

«Під час карантину компанія не нараховує пеню за невчасну сплату послуг газопостачання. Ми розуміємо, у якій складній ситуації опинилися наші споживачі. Однак хочемо наголосити, що каранин закінчиться, а борги – залишаться. Тому закликаємо сплачувати за використаний газ, аби накопичені борги не призвели до відключення газопостачання у майбутньому», - говорить директор ТОВ «Житомиргаз Збут» Олена Благодарська.

Сплатити за газ дистанційно, не виходячи з дому, клієнти ТОВ «Житомиргаз Збут» можуть за допомогою онлайн-сервісів: мобільних додатків 104 Mobile (для Android) и 104 Mobile Light (для iOS), чат-боту 7104ua в Viber та в Особистому кабінеті на сайті 104.ua.

Для зручності клієнтів ТОВ «Житомиргаз Збут» запроваджена експрес-реєстрація Особистого кабінету, яким уже користуються майже 120 тис. споживачів газу Житомищини. Щоб пройти експрес-реєстрацію, достатньо подзвонити зі смартфона до контакт-центру за номером 067-33-38-104 і повідомити оператору номер особового рахунку та останню суму оплати або номер лічильника.

Оператори самі зареєструють кабінет, а споживач в СМС отримає логін та пароль до нього, а також посилання, за яким потрібно перейти для активації профілю.

 

Довідка: 104.ua це єдиний сервіс для споживачів природного газу в Україні, можливості якого в 2019 році забезпечили 100 млн контактів з клієнтами. Найбільш популярними є онлайн послуги: особистий кабінет, який обслуговує 2,8 млн. клієнтів щомісяця, 104 Бізнес онлайн – сервіс для бізнесу, мобільні додатки 104 Mobile і 104 Mobile Light, Viber-bot 7104ua і Telegram 7104ua. Контакт-центр 104.ua забезпечує 45 млн контактів з клієнтами на рік. Сервіс 104.ua включає в себе також мережу зі 120 центрів обслуговування клієнтів "104.ua Клієнтській простір" в 16 областях. Центри щорічно обслуговують 5 млн клієнтів.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

5 причин, чому стежити за футболом варто на Sport.ua

Тиждень з Київською оперою на Подолі – 22 – 28 квітня

Лана Зеркаль закликає до прискорення інтеграції енергетичних ринків та залучення приватного сектору

Бейсболки: чому варто придбати та як вибрати ідеальну модель

70 тисяч літрів пального передала мережа ОККО для критичної інфраструктури Харківщини – перша віцепремʼєрка

Житловий комплекс компанії DIM "Новий Автограф" отримав поштову адресу

Від класики до стрітстайлу: різноманітність стилів у чоловічому одязі

Кримінальна відповідальність за незаконний обіг наркотиків: поговоримо чесно й без хайпу

Десантники з 80-ї ОДШБр отримали комплекс розвідки та знищення вартістю 50 млн грн від ОККО та "Повернись живим"

ЖК "Воздвиженка" звернулось до Президента та РНБО з приводу ризиків для інституту управління заарештованим майном через дії АРМА

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА