11:19 14.09.2020

"Телетрейд" веде брудну війну проти своїх колишніх клієнтів і РК "Аміллідіус"

3 хв читати

Богдан Терзі, співвласник і керівник рекламної компанії "Аміллідіус" розповів про масовану інформаційну атаку брокера "Телетрейд", на компанію Amillidius, якої зазнав він сам, його партнер і співробітники компанії останнім часом. "На компанію" Аміллідіус", на мене особисто і на мого партнера Ельвіру Гаврилову була організована інформаційна атака, — заявив Богдан Терзі. — Ми провели розслідування і виявили, що замовником і виконавцем є компанія "Телетрейд"".

Причина цієї атаки очевидна — "Аміллідіус" надає допомогу клієнтам "Телетрейд", які сьогодні ведуть активну боротьбу з брокером, що їх обдурив. Описуючи ситуацію, що склалася, Богдан Терзі продемонстрував що вдає із себе опонент "Аміллідіус". "Телетрейд" — компанія, що створена росіянами, працює по всьому світові. На "Телетрейд" за звинуваченням у шахрайстві в особливо великому розмірі порушено кримінальні справи в Росії і Казахстані. В Україні Національна комісія з цінних паперів та фондового ринку на своєму офіційному сайті попередила громадян про небезпеку втрати грошей в Центрі Біржових Технологій, який є дочірньою компанією "Телетрейд". Ці факти Богдан Терзі проілюстрував інформацією з офіційних ресурсів правоохоронних органів Росії, Казахстану та України.

Нещодавно в інтернеті з'явилися статті, що звинувачують "Аміллідіус" у співпраці з сепаратистами з так званої Донецької народної республіки. У статтях стверджувалось, що голова виконкому ДНР Олексій Муратов найняв "Аміллідіус" для просування якоїсь своєї криптовалюта. Як доказ використовувалася підроблена фотографія, на якій зображена співвласниця "Аміллідіус" Ельвіра Гаврилова в суспільстві нібито Муратова. Причому маніпуляції в фотошопі видно неозброєним оком. "Ми думаємо, що організатор цього чернушного фейк співзасновник" Телетрейд" Олег Суворов", — заявив Терзі. Глава "Аміллідіус" офіційно повідомив, що його компанія ніколи не вступала ні в які взаємини з сепаратистами ДНР.

Крім того, на спеціально створеному сайті було опубліковано статтю від імені нібито колишнього співробітника "Аміллідіус" Єгора Філімонова. "Звісно, така людина ніколи у нас не працювала", — підкреслив Богдан Терзі. Стаття містить звинувачення, погрози і нецензурну лайку на адресу самого Терзі і багатьох співробітників "Аміллідіус". Глава "Аміллідіус" підкреслив, що компанія веде відкриту діяльність, тому в соцмережах і інших відкритих джерелах в інтернеті можна знайти фотографії співробітників компанії. Чим і скористалися автори статті.

Уже від свого імені "Телетрейд" опублікував ряд статей, в яких стверджує, що "Аміллідіус" атакує їх у мережі. Богдан Терзі повідомив, що в минулому його компанія дійсно працювала з брокером, але припинила співпрацю з моральних міркувань, коли в "Телетрейд" змінилося керівництво. Вже після цього в "Аміллідіус" звернулася група обдурених клієнтів "Телетрейд", які надали докази і факти шахрайства брокера. Було прийнято рішення їм допомогти. Богдан Терзі підкреслив, що допомога "Аміллідіус" носить легальний характер.

"Причини, за якими" Телетрейд "опустився до інтриг і відвертої брехні на адресу" Аміллідіус" полягають в тому, що "Телетрейд "боїться", — заявив спікер. Він перелічив кримінальні справи, заведені на брокера "Телетрейд" і його дочірні компанії в різних країнах. Продемонстрував сотні позовних вимог клієнтів, які втратили гроші в "Телетрейд". Пред'явив доказ обманних дій брокера — відеозізнання трейдера з проекту "Телетрейд" "Біржа трейдерів". "Наша мета сьогодні — показати справжню картину протистояння ошуканих клієнтів і компанії "Телетрейд"", —підкреслив Богдан Терзі. Він також анонсував наступну прес-конференцію "Аміллідіус", на якій пообіцяв розповісти за допомогою яких інструментів і схем "Телетрейд" обманює своїх клієнтів на цей час.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА