09:44 16.09.2020

Оновлений інтер’єр в одного із найбільших регіональних ТРЦ у Західній Україні

3 хв читати
Оновлений інтер’єр в одного із найбільших регіональних ТРЦ у Західній Україні

Більше світла, більше височини
На сьогоднішній день «Подоляни» є центром сімейного відпочинку та дозвілля площею 50 000 кв. м. Знаходиться центр у будівлі колишнього воєнного заводу, із його існуючою залізобетонною конструкцією і височенними фермами, що сягають більш, ніж 7 м. Утім, при первинному дизайні ферми були підшиті стелею грильято, яка перекривала зенітні ліхтарі. Про надлишок світла від них дарма було й говорити, навіть за умови, що всередину потрапляло природне світло. Тож першим завданням для дизайнерів компанії Urban Experts було наповнити інтер’єр світлом, аби торгові та розважальні площі створювали відчуття свободи і просторовості.
“Цю задачу виконано за рахунок осучаснення простору шляхом відкриття ферм і використання їх початкової висоти. Оновлення стосуватиметься центрального атріуму та двох поверхів. В оновленому дизайні використовуються натуральні матеріали, різнокольорова декоративна підсвітка, уже існуючі конструкції оздоблюються декоративними елементами — рейками, світильниками та балками”
Модернізувати атріум вдастся і без кардинальних змін. Торгівельно-розважальний простір, як видно на фото, в оновленому варіанті стане сучаснішим, яскравішим та об’ємнішим. До того ж, увага відвідувачів буде прикута більше до вітрин і вивісок, а візуальне оздоблення лише підкреслюватиме і відтінятиме їх.
Реалізований командою Urban Experts дизайн має за мету підсилити основні функції комерційного об’єкту, а не перетягнути увагу відвідувачів до себе. Архітектори виходили з того, що людям комфортніше і приємніше знаходитися у світлому, просторому, візуально об’ємному приміщенні. А особливо після незліченних тижнів перебування у затишних, але відносно невеликих помешканнях. Осучаснений інтер’єр «Подолян» залучатиме гостей до шопінгу, спілкування та дозвілля, за яким усі так сильно скучили.
Дизайн на користь орендаторам і на радість відвідувачам 
Іншим викликом для дизайнерів бюро Urban Experts було осучаснити адаптивні зони в інтер’єрі ТРЦ, які використовуються для проведення конференцій та семінарів, виставок та ярмарок. Це простір, що має піддаватися безлічі трансформацій і водночас завжди залишатися урочистим, широко функціональним, просторим і якомога відкритішим.
За рахунок того ж грильято ТРЦ істотно втрачав у просторі. “Запропонований нами дизайн дозволяє використовувати ті об’єми, що раніше були приховані від очей відвідувачів. У межах замкнутого простору критої будівлі вдалося досягти неосяжності, легкості та роздолля, що стане до вподоби кожному гостю. У такому інтер’єрі хочеться проводити більше часу чи то на закупах, чи то у розвагах”, — розповідає Борис Слажнєв, провідний архітектор Urban Experts.
Гості «Подолян» неодмінно оцінять RGB-освітлення, що працює за різними сценаріями. Воно вдало привертає увагу до потрібних користувачеві акцентів чи то під час лекцій, конференцій чи виставок.
До того ж, майстерно підібране освітлення, як і максимальна відкритість простору, покращить оглядовість та презентабельність торговельних площ. Якість магазинів у «Подолянах» виходить на новий рівень: орендар отримає більш привабливі та помітні локації, а відвідувачі простіше і комфортніше опанують навігацію торговельним центром.
Новий дизайн інтер’єру ТРЦ «Подоляни» передбачає використання таких матеріалів, як вогнестійка фанера, композит і металеві рейки. Це сучасне та практичне рішення в оздобленні повсякденного простору. Утім, варто доповнити його яскравим освітленням, як повсякденне перетворюється на святкове і вражаюче.
Проект нового інтер’єру для ТРЦ «Подоляни» було реалізовано командою Urban Experts у надзвичайно короткі терміни з огляду на наміри власників із максимальною користю витратити час на карантині. Редизайн покликаний справити приємне враження на гостей і заохотити їх частіше відвідувати оновлений ТРЦ.
 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Перші кроки до власної справи: що потрібно для того, щоб стати підприємцем

Посол Корнійчук: Україну та Ізраїль обʼєднують не лише спільні цінності, а й спільні вороги

Перший простір для адаптації в Харкові надаватиме допомогу за принципом "єдиного вікна" для внутрішньо переміщених та постраждалих від війни людей

Керівник компанії "ОДЕК" Україна (лідер з виробництва фанери) розповів про поточний стан деревообробного бізнесу та ринку деревини

У компанії PROMETEY заговорили про недовіру до податкової

Київстар ТБ транслюватиме «Євробачення-2024» у вільному доступі

Сексуальне насилля під час конфлікту — ще один вид зброї проти мирного населення, елемент злочину проти людяності

Рейтингове агентство "Стандарт-Рейтинг" (Україна): Стабільність банків України: 2 роки війни (за підсумками двох років війни)

В Києві вдруге пройде УКРАЇНСЬКИЙ БУДІВЕЛЬНИЙ КОНГРЕС

До Великодня Київстар ТБ надає вільний доступ до платформи

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА