11:24 30.09.2020

Британська архітектура: чому має успіх на ринку України?

3 хв читати
Британська архітектура: чому має успіх на ринку України?

Вже чотири роки команда Urban Experts не тільки створює висококласні проєкти, а й поширює британську архітектуру на ринку України. Разом із найкращим архітектурним бюро Leslie Jones ми реалізували проєкти житлової, транспортноі, офісноі та торгової нерухомості. 

Чому ми співпрацюємо з Leslie Jones?

Архітектура- дуже відповідальний бізнес, т.к. те що буде побудоване згідно проекту буде стояти і впливати на місто та жителів ще десятирічча. Ми вирішили не повторювати чужих помилок а зразу брати найкраще, що винайшло людство у архитектурноі галузі. всім відомо, що найбільша кількість найкращіх світових лідерів архітектури сьоодні знаходяться у Великобританіі.

Але,як відомо проєкт від британських архітекторів коштує дуже дорого. Ми з LJA знайшли взаємовигідну формулу та завдяки правильному розподілу ресурсів та співробітництву із командою професіоналів Urban Experts, разом ми пропонуємо продукт міжнародної якості за ціною локального ринку. 

Більш того, таким чином ми розвиваємо ринок України, особливо якість архітектурних послуг. Сучасна архітектура — це ключовий критерій клієнта для оцінювання будь-якої нерухомості. Незважаючи на те, що з коронакризою обєм продажів нерухомості скоротився, а темп сповільнився, вимоги до житла лише збільшуються.

Клієнт стає вибагливим, розуміючи необхідність якісної архітектури.

Ціни на архітектурні послуги суттєво не змінились, але вимоги з боку девелоперів збільшуються, тому що покупці житла до основного переліку запитів (ціна, локація, інфраструктура) додали архітектуру. Це витісняє дрібних гравців та створює реальну конкуренцію між лідерами ринку.

Leslie Jones стали партнерами Urban Experts завдяки CEO Urban Experts/NAI Ukraine колишнього співвласника UTG Віталія Бойко – автора концепцій більш ніж 1000 обєктів, в тому числі Ocean Plasa, Ocean Mall, Respublika, Smart Plaza (Obolon, Polytech), Lavina, BlockbusterMall.

Які проєкти в Україні розроблені за участю британських архітекторів?

Перший обєкт розроблений Leslie Jones разом з Urban Experts – концепція Ocean Mall, а також його дизайн. Серед інших: комерційна частина ЖК White Lines, жтловий комплекс “Mirax”, дизайн другої черги ТРЦ Rive Gauche, поностадійне проєктування другої черги ТЦ Appolo (м.Дніпро). 

Зараз за плечима партнерів вже більше півмільона запроєктованих метрів які вже побудовані та сотні концепцій, аудитів, реконцепцію ТЦ, ЖК, котеджної забудови, вокзалів, аеропортів, готелів. Сьогодні у работі 9 торговельних центрів в Києві та регіонах площею від 12000 м2 до 350000 м2 та загальною площею 1.5 млн. м2,  3 житлових проекти, серед яких комплекс в престижному передмісті площею більше ніж 150 000 м2 . Для поліпшення якості об'єктів до міжнародного стандарту з'явилася послуга, що не вимагає заміни вже проектуючого іншого бюро- консалтинговий супровід архітектури. Urban Experts – це не тільки розробка та дизайн проєкту, а й комплексний супровід девелоперського проєкту від вибору місця та 

створення концепції до проєктування за найвищими світовими стандартами якості.

Ми турбуємось про комерційну ефективність кожного об’єкта з максимальною прибутковістю та стабільним управлінням. А також ми забезпечуємо залучення фінансування. Витрати на співробітницьтво з нами - від 10 до 20 долл /м2 за всі стадіі проектування. Девелопер усього за 1-2 % від собівартості проєкту здобує  надійного партнера для побудови високоприбуткового проєкту  міжнародного класу.

Крім того, Urban Experts - ліцензований оцінювач проектів і будівель відповідно до міжнародної екологічної сертифікації BREEAM. Ми використовуємо її стандарти в своїй роботі, тому створюємо не тільки естетично привабливу і комерційно успішну нерухомість, але екологічно безпечну і довгостроково стійку, що, за бажанням Клієнта, може бути підтверджено сертифікатом.

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

5 причин, чому стежити за футболом варто на Sport.ua

Тиждень з Київською оперою на Подолі – 22 – 28 квітня

Лана Зеркаль закликає до прискорення інтеграції енергетичних ринків та залучення приватного сектору

Бейсболки: чому варто придбати та як вибрати ідеальну модель

70 тисяч літрів пального передала мережа ОККО для критичної інфраструктури Харківщини – перша віцепремʼєрка

Житловий комплекс компанії DIM "Новий Автограф" отримав поштову адресу

Від класики до стрітстайлу: різноманітність стилів у чоловічому одязі

Кримінальна відповідальність за незаконний обіг наркотиків: поговоримо чесно й без хайпу

Десантники з 80-ї ОДШБр отримали комплекс розвідки та знищення вартістю 50 млн грн від ОККО та "Повернись живим"

ЖК "Воздвиженка" звернулось до Президента та РНБО з приводу ризиків для інституту управління заарештованим майном через дії АРМА

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА