12:13 05.11.2020

"СУМИГАЗ ЗБУТ" нагадує непобутовим споживачам про необхідність до нового року обрати собі постачальника електроенергії за вільними цінами

2 хв читати

Згідно Закону України «Про ринок електричної енергії», з 1 січня 2021 року бюджетні організації та непобутові споживачі, договірна потужність яких становить від 50 до 150 кВт, втрачають право на отримання універсальної послуги. У зв’язку з цим, до кінця року таким споживачам необхідно собі обрати постачальника за вільними цінами. Про це повідомила Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг.

«СУМИГАЗ ЗБУТ» нагадує непобутовим споживачам про необхідність до нового року обрати собі постачальника електроенергії за вільними цінами

«СУМИГАЗ ЗБУТ» нагадує непобутовим споживачам про необхідність до нового року обрати собі постачальника електроенергії за вільними цінами
ФОТО: "Сумигаз Збут"

ТОВ «СУМИГАЗ ЗБУТ» отримало ліцензію на право провадження господарської діяльності з постачання електричної енергії непобутовим споживачам у червні поточного року. Компанія є постачальником електроенергії за вільними цінами і сьогодні активно працює над розширення клієнтської бази.

«Ми запрошуємо до співпраці всіх бажаючих, у тому числі і небутових споживачів з потужністю віз 50 до 150 кВт, та гарантуємо високий рівень надання послуг з електропостачання», - відзначила директор ТОВ «СУМИГАЗ ЗБУТ» Олена Руденко. Вона наголосила на тому, що серед споживачів, які до 1 січня повинні собі обрати постачальника за вільними цінами, є багато діючих клієнтів компанії, які користуються послугами газопостачання.

«Клієнти, які купуватимуть у нас газ та електроенергію отримають переваги в обслуговуванні. Їм буде надано персонального менеджера», - зазначила керівник. До того ж, за її словами, зараз ведеться робота над створенням особистого кабінету для клієнтів з електропостачання. Переваги користування цією опцією вже оцінили клієнти з газопостачання.

Нагадаємо, що згідно законодавства, з 1 січня 2021 року право на отримання універсальної послуги матимуть лише побутові споживачі та малі непобутові споживачі з потужністю до 50 кВт. До зазначеної дати постачальники універсальних послуг повинні проінформувати бюджетні установи та споживачів, договірна потужність яких  становить від 50 до 150 кВт, про припинення надання універсальної послуги, а також про процедуру зміни електропостачальника у визначеному чинним законодавством порядку. Якщо ж споживач не визначиться з постачальником за вільними цінами, то протягом 90 днів постачання електричної енергії на їх об’єкти буде здійснюватися на підставі договірних відносин з постачальником «останньої надії». 

Для укладання договору та обговорення умов співпраці споживачам необхідно зв’язатися з відділом продажів ТОВ «СУМИГАЗ ЗБУТ» за телефоном: 067-543-11-90.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА